Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda Gülnar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Saray Mahallesi Alperen sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor.

 

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel;  “Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Saray Mahallesi Alperen Sokakta ara vermeden devam ediyor.”dedi

 

Başkan Günel, yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını, yolların tam anlamıyla bitmesinden sonra ilçemizin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyerek, bunun içinde elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız. Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşması için yol bakım ve onarım çalışmaları ilçenin birçok mahalle ve sokağında sürdürülüyor şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36