Köserelli’de Başkan Tollu’ya teşekkür

Köserelli’de Başkan Tollu’ya teşekkür

Köserelli’de Başkan Tollu’ya teşekkür

 Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mahalle Muhtarı Kemal Çevik’in daveti üzerine Köserelli’de vatandaşlarla bir araya geldi.

 Köylerinde bir ilk olan hizmetlere imza attığı için tüm vatandaşları adına Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya teşekkür eden Muhtar Çevik, Köserelli Yörüklerinin her türlü ihtiyacına karşılık veren bir belediyeye sahip oldukları için şanslı olduklarını dile getirdi. Muhtar Çevik ve vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Tollu ise Erdemli Belediyesi'nin her kesime eşit hizmet etme gayesinde olduğunu ve bu ilkelerinden asla ödün vermediklerini söyledi. Köserelli’nin kendi dönemlerinde tarihinde görmediği hizmetlerle tanıştığına işaret eden Tollu, burada ilkleri yaşatmaya devam edeceklerini kaydederek, Erdemli Belediyesini Türkiye’nin örnek gösterilen bir belediyesi konumuna getirdiklerini söyledi.

Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen belde ve köylerde, hiçbir ayrım gözetmeden asfalttan yeni yollara, parkeden yeni meydanlara kadar sayısız hizmeti Köserelli mahallesinde vatandaşlara sunan Erdemli Belediyesi, el attığı bölgeleri daha yaşanabilir duruma getirmek için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Erdemli Belediyesi Köserelli’de asfalt, yol açma, parke ve kilit taşı döşeme, meydan ve çocuk oyun grupları yaparken, bu çalışmalarını tempolu bir şekilde arttırmaya devam ediyor. Uzunca süredir hizmet çemberine aldığı büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen beldelerde ve köylerde etkili bir çalışma performansı sergileyen Erdemli Belediyesi Köserelli Köyü’nde hizmetlerine ara vermeden devam etmesinin ardından Köserelli Yörükleri yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu mahallelerinde ağırladı. Muhtar Kemal Çevik ve köylülerin davetine icabet eden Başkan Tollu vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında; Erdemli’nin her mahallesinin kendileri için çok değerli olduğunu dile getirerek, her mahallede eşit hizmet vurgusu yaptı ve belediyenin Köserelli Mahallesi’nde de arı gibi çalışarak hizmet ettiğini söyledi.

KÖYLERDE HİZMET VURGUSU

Göreve geldikleri günden buna emanete gözü gibi baktıklarının altını çizen Başkan Tollu, köylerin tüm sorunlarını çözme konusunda kararlı adımlarını sürdürdüklerini belirterek, başta asfalt-yol olmak üzere sosyal-kültürel alanda da Erdemli’de gerçekleşen tüm hizmetleri köylerde de gerçekleştirmeye devam ettiklerini kaydetti. Belediyeyi siyasi anlayışla asla yönetmediklerini dile getiren Başkan Tollu, insan odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini söyleyerek, Erdemli Belediyesi’ni Türkiye’nin örnek gösterilen bir belediyesi konumuna getirdiklerini kaydetti.

HERKESİN GURUR DUYDUĞU BİR ERDEMLİ BELEDİYESİ VAR

Erdemli Belediyesini büyükşehir yasası sonrası hizmet alanına giren 49 köyde de herkesin gurur duyduğu bir belediye haline getirdiklerine işaret eden Başkan Tollu, Erdemli’de yüz yıllar önce kurulan köyler olduğuna vurgu yaparak, Erdemli Belediyesi'nin her kesime eşit hizmet etme gayesinde olduğunu ve bu ilkelerinden asla ödün vermediklerini söyledi. Başkan Tollu, Köserelli'nin kendi dönemlerinde tarihinde görmediği hizmetlerle tanıştığına işaret ederek, burada ilkleri yaşatmaya devam edeceklerini kaydetti.

BAŞKAN TOLLU, ÇAĞRILARIMIZA ANINDA YANIT VERİYOR

Köserelli Mahalle Muhtarı Kemal Çevik ise yaptığı konuşmasında belediye hizmetlerinden övgü ile bahsederken görüşlerini paylaştı. Köylerinde Erdemli Belediyesi'nden gerekli hizmetleri aldıklarını ve almaya devam ettiklerini belirten Muhtar Çevik, Başkan Tollu’nun istek ve taleplerine anında cevap verdiğini dile getirdi. Başkan Tollu’nun Köserelli Yörüklerinin her türlü ihtiyacına karşılık verdiğini anlatan Muhtar Çevik memnuniyetini dile getirerek, belediye ekiplerinin 24 saat iş başında olduğunu söyledi. Köylerinde bir ilk olan hizmetlere imza attığı için tüm vatandaşları adına Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya teşekkür eden Muhtar Çevik, köylerinde çocuk oyun parkının yanı sıra yeni bir meydan kazandırıldığını ve 2,5 km.’lik yeni yol açıldığını belirterek, parke çalışmalarıyla birlikte yapılan hizmetlerle büyük değişim yaşandığına işaret etti. Muhtar Çevik, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile tarihlerinde görmedikleri hizmetleri almaya devam ettiklerini belirterek, desteklerinin artarak devam ettiğini dile getirdi.

MAHALLEMİZİN SORUNLARI HIZLA ÇÖZÜLDÜ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya sonuna kadar güvendiklerini ve desteklediklerini belirten Köserelli Mahalle (Köyü) Muhtarı Kemal Çevik, ‘’Mahallemizin sorunları hızla çözülüyor. Giriş çıkışın olmadığı sokaklar, yaşanılır hale geldi. Tozdan kirden kurtulduk. Kışın da çamurdan kurtulduk. Yaşanılır köy ve mahalle görüntüsü oluştu. Köyümüzde tüm çalışmalar tamamlandıktan sonra gençlere yönelik sosyal projeler gerçekleştireceğiz. Erdemli Belediye Başkanı Sayın Mükerrem Tollu gençlere yönelik yaptığı projelerle takdir ediliyor. Bizde isteklerimizi ilettik ve kendisi Köserelli’de gereken her şey yapılacak talimatı verdi. İnşallah gelecek dönem köyümüzde sportif anlamda da kalıcı hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

KÖSERELLİ TOLLU BİR İLKİ YAŞAYACAK

Erdemli Belediyesinin projeleri sayesinde kırsal alandaki vatandaşların yaşam standartlarının yükseldiğini de ifade eden Muhtar Çevik, ulaşım sorunlarının giderilmesiyle diğer taraftan ise kaliteli ve güvenli yollara kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Gerçekleşen projeler sayesinde köylerinde ve diğer yerleşim birimlerinde yaşayan vatandaşların yüzünün güldüğüne vurgu yapan Muhtar Çevik, Köserelli’nin de bu yerleşim birimlerinden biri olduğunu ifade ederek, Tollu ile köylerinin tarihinde görmediği hizmetleri aldığını söyledi. Muhtar Çevik açıklamasını, ‘’başkanımıza köyümüz adına teşekkür ediyor ve sonuna kadar destekliyoruz’’ diyerek sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79