KÖY YOLUNA PARKE HİZMETİ

KÖY YOLUNA PARKE HİZMETİ

KÖY YOLUNA PARKE HİZMETİ

  

 

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

 

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, köy içine yapılan parke çalışmasını yerinde inceledi.

Silifke’nin Ovacık ve Sarıaydın Mahallelerinde yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Çetin, hem çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de vatandaşın memnuniyetini ve isteklerini yerinde dinledi.

Geçtiğimiz yıl kışın yoğun kar yağışından dolayı elektrik direklerinin yıkılması ve tellerinin kopması nedeniyle kesinti yaşanan bu mahallelerdeki direklerinin ve hatların yenilenme çalışmasını da yerinde inceleyen Başkan Çetin, “Bugün mahallelerimizde yapılan hizmetleri incelemeye geldik. Bilindiği üzere 40-50 yıllık tahta direklerin bile hala var olduğu mahalleler vardı. Geçen yıl yoğun geçen kış nedeniyle sorun yaşandı. Bu sorunun ardından direklerin yenilenmesi için harekete geçtik ve bugün burada yeni direklerin yenilendiğini görüyorsunuz. Halkımız yapılan hizmetlerden çok memnun kaldıklarını söylediler. Bizlerde çok mutlu oluyoruz hizmetlerin ilçemize gelmesinden. Gelip yerinde incelemek istedik” dedi.

 

Ardından Mahalleye döşenen 5 bin metre parke yol döşemesini yerinde inceleyen Başkan Çetin, “eskiden köy olarak geçen şuan mahalle olan yerleşim yerlerimizde ara sokaklar bile parke ile döşendi. Bu parke hizmetinin mahallemize getirilmesi, elektrik direklerinin ve hatlarının yenilenmesi yoğun çaba gösteren hizmet adamı Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan başta olmak üzere Milletvekillerimize, Mersin Valimiz Ali İhsan Su’ya Silifke Kaymakamımız Sayın Şevket Cincir’e ve İl Başkanımız Cesim Ercik’e Teşekkür ederiz” dedi.

 

Vatandaşlar ise, böylesine bir hizmeti ömrü hayatlarında görmediklerini belirtip, “Allah devletimize zeval vermesin, hizmetin buraya gelmesinde vesile olan herkesten allahrazı olsun. Kışın sert koşullarında hem elektrik sorunumuz ortadan kalmış hem de mahalle aralarında çamurdan kurtulmuş olduk.” Diye başkan Çetin’e teşekkür ettiler.

  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36