Latif Doğan, hem coştu hem de coşturdu

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Çağla Festivali’nde sahne alan Latif Doğan, binlerce kişiyi coştururken, konseri izlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Latif Doğan, hem coştu hem de coşturdu

Işıklı Mahallesi’nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çağla Festivali ve Kültür Şenlikleri geçen yıllara oranla yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. Yaklaşık 10 binin üzerinde izleyicinin katıldığı şenliğe, şarkı ve türküleriyle ünlü ses sanatçısı Latif Doğan damgasını vurdu. Sanatçı Latif Doğan sahneye çıkar çıkmaz oyun havaları ve türküleriyle hayranlarını doyasıya eğlendirdi. Kadın ve çocuklarla tek tek ilgilenen Doğan, oyun havalarıyla akşam saatlerine kadar unutulmaz bir gün yaşattı. Şarkılarını tahta kaşıklarla ve Silifke oyun havalarıyla destekleyen Latif Doğan, sık sık hayranları ile sohbet ederek, kendisiyle fotoğrafı çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

Halkın yoğun ilgisi ile şarkılarına ara vermeden devam eden Doğan, zaman zaman yaptığı oyun gösterileriyle vatandaşları güldürdü. Protokol üyeleri ve vatandaşlarda Latif Doğan’ın hareketli şarkı ve türkülerine eşlik etti. Hayranları tarafından alkışlarla karşılanan Latif Doğan, sahne performansı ile tam not aldı.

LATİF DOĞAN’A ÇAĞLA VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Çağla yarışması, halk oyunları gösterileri ve Fasıl grubu gibi etkinliklerin yer aldığı Çağla Festivalinde ünlü ses sanatçısı Latif Doğan, muhteşem sesi ve oyunlarıyla kalabalığı coştururken, seslendirdiği hareketli şarkılarla konseri izlemeye gelenleri hem oynattı hem eğlendirdi. Yediden yetmişe yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde Latif Doğan tahta kaşıklarla Silifke oyun havalarını oynadı. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda Latif Doğan’a Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından Çağla Festivali anısına çiçek ve plaket takdim edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36