‘Mahalle Mahalle Tüm Vatandaşlarımızı Kucaklıyoruz’

‘Mahalle Mahalle Tüm Vatandaşlarımızı Kucaklıyoruz’

‘Mahalle Mahalle Tüm Vatandaşlarımızı Kucaklıyoruz’

Bolacalıkoyuncu (Araplı) ve Gülümpaşalı mahallelerinde vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, söz verilen hizmetlerin bir bir yerine getirildiğini açıkladı.

Belediye tarafından mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, esnaf ve vatandaşlarında fikirlerini alan Başkan Mustafa Turgut, Bolacalıkoyuncu ve Gülümpaşalı’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

 

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Turgut’a teşekkür eden vatandaşlar, “Mahallemizin sorunları hızlı bir şekilde çözülüyor. Taleplerimizi ve sıkıntılarımızı istediğimiz anda başkanımıza ulaştırabiliyoruz. Mahallemiz ile ilgili taleplerimize duyarlılık gösteriliyor ve kısa sürede çalışmalara başlanıyor. Biz mahalle sakinleri olarak belediyemizin çalışmalarından memnunuz ve bundan sonra da güzel çalışmaların devam edeceğine inanıyor, başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz“

“KALICI VE DOĞRU HİZMETLER VERMEK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Hizmetlerden duyulan memnuniyetin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Mustafa Turgut, “Halkımıza hizmet etmek için göreve geldik ve bunun için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halkımızın memnuniyeti, mutluluğu bizim de memnuniyetimiz ve mutluluğumuz. Bu ziyaretler de bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Kapımız her zaman sizlere ve tüm halkımıza açık. Sizlerin talepleri, bizim hizmet kalitemizi de, hizmet şevkimizi de artırıyor. Kaynaklarımızı akılcı kullanarak, kalıcı ve doğru hizmeti vermek için çalışıyoruz. Her geçen gün, halkımız için daha yaşanabilir bir Silifke’yi hedefliyoruz. “ dedi.

 

“TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDUK”

Mahalle sakinlerinden Mustafa Taş, “Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kısıtlı imkânlarına rağmen 88 mahallede de güzel çalışmalar yapıyor. Özellikle yayla mahallelerimiz çok güzel oldu. Tozdan ve çamurdan kurtulduk. Bolacalıkoyuncu ve Gülümpaşalı mahallemizde de bir çok ara yollar asfaltlanarak, arazi yollarımızın stabilize bakımları yapıldı. Başkanımızdan Allah razı olsun en güzel hizmeti vermek için çalışıyor ve halkının yanında oluyor. Mahalle sakinlerinden biri olarak başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36