Medya temsilcileri ile biraraya geldi

Doğan, “Bizi bu günlere getiren Silifkelilere teşekkür ederim”

Medya temsilcileri ile biraraya geldi

Silifke’nin en köklü işletmelerinden biri olan Silifke Vestel bayi Kamil Doğan, ticari hayatındaki 33. Yılını kutluyor.

Silifke’de görev yapan radyo, yerel, ulusal ve dijital medya temsilcileri ile bir araya gelen, Silifke Vestel bayi Televizyoncu Kamil Doğan, 33 yıllık ticari yaşamı hakkında bilgiler verdi.

Ticari hayatına televizyon tamirciliği ile başlayan, ardından Vestel mağazası açarak kendini geliştiren ve son olarak emlak sektöründe hızla büyümeye devam eden Televizyoncu Kamil Doğan, dürüst ve ilkeli esnaflığı ili Silifkelilerin desteğini almaya devam ediyor.

3 Ekim 1990 yılında ticari hayatına başladığını ve bu ticari hayatı geliştirerek bu günlere geldiğini ifade eden Silifke Vestel bayi Kamil Doğan, “3 Ekim 1990 tarihinde ‘Televizyoncu Kamil’ olarak esnaflıkla başlayan ticaret hayatımızda 33 yılı doldurmuş bulunmaktayız. 33 yıllık Ticari hayatımız boyunca ülkemizde siyasi ekonomik birçok krizler yaşadık. Fakat yılmadık, başlangıç ilkemiz olan ‘kul hakkı yenmez ve halka hizmet hakka hizmettir’ ilkesiyle işimize yatırım yapmaya devam ettik. 2009 yılına geldiğimizde  sektöründe yıllardır ihracat şampiyonu olan, yerli üretim yapan Vestel bayiliğini alarak, halkımızın teveccühü ile siz medya ve basın mensuplarının desteği ve iş birliği İle satışlarımıza tavan yaptırdık” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ VESTEL MAĞAZASI SEÇİLDİ

2013’de Türkiye yerel reklam şampiyonu ve 2014'de Türkiye'nin en iyi Vestel mağazası seçildiğini belirten Doğan, “10 yıldır Mersin’de en çok satış yapan bayii ve akabinde defalarca ilçemizde vergi rekortmeni olduk. Yerel ve öz Silifkeli bir bayii olarak bizi bu günlere getiren tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

2019 yılından itibaren Vestel bayiliğinin yanı sıra, İlçemizdeki emlak sektörünün hızlanması neticesinde ve önceki yıllarda yaptığımız küçük çaplı projelerimizde edindiğimiz tecrübelerimize dayanarak İnşaat sektörüne de giriş yaptık. 2021 yılında inşaat mühendisi İsmet Ata ile birlikte Doğan-Ata Yapı olarak konut projeleri yapmaya başladık.

Sarıcalar mahallesi Kuyulutepe mevkiinde site inşaatımızı yerli tedarikçiler ve ustalarımızla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yılın Nisan ayında Mukaddem Mahallesi oto sanayi sitesi yanında Kuyulu Tepe 2 projemizin temelini attık ve inşaatımız tüm hızıyla devam etmektedir. Yılsonuna doğru ise Ruhsatını aldığımız Kuyulu Tepe 3 Yeşilovacık konutlarının inşaatına başlıyoruz. İnşaat sektöründe Temel ilkemiz sadece para kazanmak değil, özenle hazırladığımız projeler yaparak, insanlarımızın yaşam alanlarında güvenle kullanabileceği, sağlam, işlevsel ve kaliteli binalar yapmaktır” dedi.

Kamil Doğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “33 Yıllık ticari hayatımızın başlangıç ilkelerine sadık kalarak, ilk günkü heyecan ve özveriyle Silifke'nin kalkınması, istihdama katkıda bulunmak, insanlarımızın üretim ve emeklerini çok daha iyi değerlendirebilmeleri için Farklı kesimlerden gelen Bütün engellemelere rağmen, yılmadan değişik planlama ve proje çalışmalarımız devam etmektedir. Sizlerin huzurunda bizlere 1990 yılından bu yana 33 yıldır desteklerini esirgemeyen hep yanımızda olan Tüm Silifkeli hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Göktaş 7 ay önce

BOL VE BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUM.

banner36