Merek’te Hizmet Standartları Yükseliyor

Merek’te Hizmet Standartları Yükseliyor

Merek’te Hizmet Standartları Yükseliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, günlük ekmek üretiminde her geçen gün çıtayı yükseltiyor.

2004 yılında hizmete girmesine rağmen istikrarı yakalayamayarak atıl duruma düşen Mersin Büyükşehir Belediyesi Ekmek Fabrikası’nda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın göreve gelmesi ile birlikte yeni bir dönem başladı.

Gerekli teknik altyapının hazırlanmasının ardından 2016 yılı Şubat ayında yeniden hizmete açılarak düzenli üretime geçen fabrikada günde 38 bin civarında ekmek üretimi gerçekleşirken üretilen ekmekler Mersin’in merkez diye tabir edilen dört ilçesinde toplam 54 ekmek büfesi ile vatandaşa ulaştırılıyor.

Mersin merkez(Akdeniz,Toroslar,Yenişehir,Mezitli) genelinde hizmet veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfelerinin adres bilgileri ise şöyle;

Mersin Büyükşehir Belediye Ekmek Fabrikası’ndaki ekmeklerin çeşidi konusunda da artış gözlemlenirken somun, kepek, çavdar, tam buğday, roll, kepekli roll ,sandviç, galeta unu ve dilimlenmiş kıtır olmak üzere toplam 9 çeşit ekmek türü üretilerek vatandaşların sofralarına sunuluyor.

Konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede ekmek üretiminin vatandaşa doğrudan temas eden bir hizmetlerden birisi olduğunu vurgulayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise “Atıl durumdaki Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek fabrikasını tekrar açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk ve her gün hizmet kalitemiz artıyor. Biz Mersinlilere hizmet etmek için göreve geldik ve bu konudaki kararlılığımız vatandaşın sofrasına ulaştırdığımız ekmek konusunda da devam edecektir. Mübarek Ramazan ayı da yaklaşıyor. Halk ekmek fabrikamız her ramazan olduğu gibi bu ramazan da ramazan pidesi üretimini gerçekleştirecek ve halkımıza ulaştıracaktır.” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36