Merhum Muzaffer Yalçıntaş Çamlık Mesire Alanı açıldı

Merhum Muzaffer Yalçıntaş Çamlık Mesire Alanı açıldı

Merhum Muzaffer Yalçıntaş Çamlık Mesire Alanı açıldı
 

Pazarkaşı Mahallesinde bulunan Çamlık Mesire Alanına, Merhum Pazarkaşı Mahallesi Muhtarı Muzaffer Yalçıntaş’ın ismi verilerek, açılışı koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur ve rahmetli Pazarkaşı Mahallesi Muhtarı Muzaffer Yalçıntaş’ın ailesinin katıldığı törenle, ‘Silifke Belediyesi Merhum Muzaffer Yalçıntaş Çamlık Mesire Alanı’ tabelasınınn açılışı yapıldı.

ALTUNOK, ‘HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN’

Açılış töreninde konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Belediye Meclisimiz Ekim ayı olağan genel kurul toplantısında Çamlık Mesire Alanımıza rahmetli muhtarımızın isminin verilmesini gündeme almıştı. Sağ olsunlar tüm meclis üyelerimizin desteği ve katkısıyla bu maddeyi oy birliğiyle kabul ettik. Hepimizin büyüğü, abisi ve kalbi güzel insan Muzaffer abimizin ismini burada yaşatacağız.

Yaklaşık 25 yıl aynı mahallede muhtarlık yapan değerli ağabeyimiz Muzaffer Yalçıntaş’ın yakalandığı korona virüs hastalığına yenik düşerek vefat etmesi, tüm hemşerilerimizi ve bizleri derinden üzmüştür. Ayrıca sağlığında 25 yıl hizmet ettiği Pazarkaşı mahallesinde, mülkiyeti belediyemize ait mesire alanına Muzaffer Yalçıntaş’ın isminin verilmesi hepimizi mutlu etmiş ve sevindirmiştir.

Yaptığı hizmetler için kendisine ve ailesine şükranlarımızı sunuyoruz.Cenabı Allah mekânını cennet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyor, açılışımızın mahallemize, kentimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz’ dedi.

KAYMAKAM NAZLI, ‘EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Açılışa katılan İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’da rahmetli muhtarın ailesine ve sevenlerine yeniden başsağlığı dileyerek, böyle anlamlı bir açılışta bulunmaktan,hüzünlü bir mutluluk duyduğunu da ifade etti. Muhtar Muzaffer Yalçıntaş’ın hizmetleri, yardımseverliği ve kişiliği ile örnek insanlardan birisi olduğuna değinen Kaymakam Nazlı, ‘Kendi mahallesinde kendi doğup büyüdüğü böyle güzel bir yerde mesire alanına ismi verilmesi yerinde ve anlamlı bir karar olmuş. Bundan dolayı Belediye Başkan Vekilimiz Sadık Altunok’a ve tüm emeği geçen meclis üyelerimizi de tebrik ediyor, açılışımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum’ dedi.

Yapılan konuşmalarına ardından İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur ve rahmetli muhtar Muzaffer Yalçıntaş’ın ailesi, Çamlık Mesire Alanı tabelasının kurdele açılışını gerçekleştirdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36