Mersin Büyükşehir Belediyesinden Badem Üreticilerine Destek

Mersin Büyükşehir Belediyesinden Badem Üreticilerine Destek

Mersin Büyükşehir Belediyesinden Badem Üreticilerine Destek

 Gülnar Badem Üreticilerini Destekleme Derneğinin, hazırlamış olduğu       "BADEM İŞLEME TESİSİ KAPASİTE ARTTIRILMASI PROJESİ" Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kabul edildi.

 

Proje kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından alımları yapılan Badem kırma ve Ayıklama Makinası  BADEM-DER Başkanı Ali Kozak’a, Belediye Başkan Yarımcımız Alpaslan Ünüvar ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzer’in katıldığı programla teslimi yapıldı.

 

Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; “Büyükşehir Belediyemiz tarımı geliştirme ve kırsaldaki vatandaşları kalkındırma kapsamında yaptığı çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilerimizin işgücüne destek olmaya çalışıyoruz. Burada asıl amaç geçim kaynakları sadece tarımcılık olan kırsal alanlardaki vatandaşlarımıza hem kolaylık hem de ekonomik anlamda güç katmaktır. Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz il genelindeki tüm mahallelerimize ve derneklerimize hizmet götürme noktasında duyarlı ve sevdalıdır. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Dernek Başkanı Ali Kozak yaptığı açıklamada; Derneğimizin Badem Soyma Kırma Tesisi"nin kapasitenin artırılması için hazırlamış, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına sunduğumuz proje, Büyükşehir Belediyesi Tarafından kabul edilmiştir. Talep ettiğimiz, Badem Kırma ve Badem Eleme Makinaları kısa sürede temini yapılarak, bu gün teslimatları yapılmıştır.

 

Daha öncede üreticisi çiftçilerimize 16.000 adet aşılı sertifikalı badem fidanı desteği sağlayan, Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın, çiftçilerimizi destekleme projelerini takdirle karşılıyoruz. Çiftçilerimize adeta bu projeler ile balık vermeyip balık tutmasını öğretmektedir.

Çiftçilerimize desteklerini her zaman esirgemeyen başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ve Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkür ediyorum, tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36