MERSİN BÜYÜKŞEHİR, KADİR GECESİ’NDE LOKMA TATLISI İKRAM ETTİ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, KADİR GECESİ’NDE LOKMA TATLISI İKRAM ETTİ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, KADİR GECESİ’NDE LOKMA TATLISI İKRAM ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi’nde Anamur’dan Tarsus’a kentin 13 ilçesindeki 34 caminin önünde vatandaşlara 7 bin 500 paket lokma tatlısı ikram etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ve Muhtarlık İşleri Dairesi, İslam Alemi’nin kutsal gecesi olan Kadir Gecesi’nde ibadetlerini gerçekleştirmek için camilere giden vatandaşları lokma tatlısı ikramıyla karşıladı.

Kadir Gecesi’nde dualar edildi, lokmalar tadıldı

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ibadetlerini yerine getirmek için camilerin yolunu tutan Müslüman vatandaşlara Yatsı Ezanı öncesi Anamur’dan Tarsus’a kentin 13 ilçesinde 34 cami önünde açtığı stantlarda toplam 7 bin 500 paket lokma tatlısı ikram etti.

Büyükşehir Belediyesi Aşhane Sorumlusu Ergün Horuz, Muğdat Camii önünde yapılan dağıtımda, “Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçemizde lokma tatlısı dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Lokma tatlılarını Aşhanemizde hazırladık, 34 camide dağıtıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın Kadir Gecesi mübarek olsun” dedi.

“Yeri geldi semtlerimize yemeklerini dağıttı”

Cami önlerindeki vatandaşlardan Saadet Nacar, yaptığı ikramdan dolayı Başkan Vahap Seçer’e selamlarını ileterek, “Kadir Gecesi mübarek olsun. Yeri geldi yoksul insanların yanındaydı, yeri geldi sahilin oradaki konferans salonunda yoksul insanların dertlerini paylaştı. Yeri geldi semtlerimize yemeklerini dağıttı. Allah ondan bin kere razı olsun. Dilerim çok daha büyük mertebelere ulaşır. Allah’ım ona güç kuvvet versin, rabbim onu korusun” dedi.

“Çorba dağıtımından Ramazan kolisi dağıtıma kadar her hizmetine denk geldim”

Vatandaşlardan Emre Tuncer, Ramazan ayı boyunca Büyükşehir’i hep yanlarında gördüklerini vurgulayarak, “Çorba dağıtımından Ramazan kolisi dağıtıma kadar her hizmetine denk geldim. Lokma dağıtılıyor, biz de aldık. Büyükşehir Belediyesi’ne bu yaptıkları için çok teşekkür ederiz” dedi.

Vatandaşlardan Aslıhan Aygün de mübarek günde yapılan lokma tatlısı dağıtımından memnun kaldığını belirterek, “Kadir Gecesi’nde bu tatlılara denk geldik. Allah razı olsun. Bütün İslam Alemi’nin Kadir Gecesi mübarek olsun” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79