Mersin İhsaniye Mahallesinin Alt Yapısı Yenilendi

Mersin İhsaniye Mahallesinin Alt Yapısı Yenilendi

Mersin İhsaniye Mahallesinin Alt Yapısı Yenilendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Akdeniz İlçesi İhsaniye Mahallesi’nde toplam 7 bin 464 metre kanalizasyon altyapısı çalışması yaptı.

 

“ 3 Milyon TL maliyetinde 7 bin 464 metrelik altyapı çalışması yaptık”

 

Mersin’in her mahallesine hizmet ulaştırabilmek için yoğun çalışmalar yaptıklarını ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz: “ Mersin’in tamamında içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Akdeniz ilçesi İhsaniye Mahallesi’nde maliyeti 3 milyon TL olan toplamda 7 bin 464 metrelik  kanalizasyon altyapısı çalışmamızı tamamladık. Yaptığımız bu çalışma ile mahallenin mevcut kanalizasyon  altyapısını tamamen yeniledik. Mahallenin kanalizasyon şebekesi çok eski olduğu için mahalle sakinleri, kötü kokudan ve sineklerden şikayetçiydi. Mersin’in merkezinde yer alan mahallemizin yıllardır çözülmeyen kanalizasyon sorununu çözmek için başlattığımız çalışmalarımızı tamamladık. İhsaniye Mahallemizin artık kanalizasyon sorunu olmayacak. Mersin merkez ve ilçelerinde altyapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz güzel şehrimiz Mersin’e 50 yıllık sağlam altyapı inşa edebilmektir. Altyapısı tamamen yenilenen mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan memnun

 

Eskiyen kanalizasyon sistemi yüzünden çok sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren İhsaniye Mahalle Muhtarı Zehra Yılmaz, “İhsaniye Mahallesi çocukluğumun geçtiği Mersin merkezinin en eski mahallerinden biridir. Kendimi bildim bileli bu kanalizasyon hatları hiç değişmedi. Son birkaç yıldır da sıkıntılarımız iyice arttı. Kanalizasyon suları evlerimize geri taşıyordu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza sorunumuzu iletmemizin ardından MESKİ Genel Müdürlüğümüz proje çalışması gerçekleştirdi. MESKİ altı aylık bir çalışmanın ardından kanalizasyon altyapısını tamamen yeniledi. Mahallemize, büyük bir yatırım yapıldı. Mahallemizin alt yapısını tamamen yenileyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz  ve MESKİ yetkililerine  çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36