‘Mesire Alanı açılışına tüm halkımız davetlidir’

‘Mesire Alanı açılışına tüm halkımız davetlidir’

‘Mesire Alanı açılışına tüm halkımız davetlidir’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 9 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’da açılışını gerçekleştirecekleri Sayağzı Mesire Alanı açılış törenine tüm ilçe halkını davet etti. Etkinlik kapsamında davetlilere sucuk-ekmek ikramı yapılacak.

Silifkeliler, toplam 11 bin m2’lik bir alanda sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla, şehrin merkezinde aileleriyle birlikte rahat, huzurlu, keyifli ve güvenli vakit geçirebilecekleri prestijli bir dinlenme alanına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sayağzı Mahallesinin Göksu Nehri kenarında tamamlanan ve Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilecek olan Mesire Alanı içerisinde modern mimari özelliklere sahip Barbeküler, Piknik masaları, Oyun grupları, Yıkama tezgâhları, Düğün alanı, Büfeler, Wc’ler, park ve oyun alanları bulunuyor. Şehir insanı için kolay ulaşılabilir yapısıyla tam bir dinlenme alanı kimliğine kavuşturulan Mesire alanının yolları ve kaldırım çalışmaları ayrı bir özenle yapıldı.

“BİRÇOK PROJEMİZİ UYGULAMAYA GEÇİRİYORUZ”

Mesire alanının açılışına tüm ilçe halkını davet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “2017 ve 2018 yılları içerisinde kentimize daha fazla yatırım ve hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. 4. Köprü, Mesire Alanları, Kale Eteği Seyir Terası, Anaokulları, Gazi ve Taşucu Mahallesi Kapalı Pazar Yerleri, Hayvan Pazarı, Mara Yaylası Düzenleme, Cemevi Projesi, Kapalı Otopark ve Muhtar Evleri gibi birçok projeyi bu yıl ve önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayarak hayata geçiriyoruz.

Ayrıca bunlarla birlikte ilçemizde sosyal hayatın canlanması, kentimize gelen yerli ve yabancı konukların hoşça vakit geçirebileceği güzel bir alan inşa ettik ve bugün bu güzel mekânın açılışını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Düzenleme çalışmaları ve donatılarıyla kentsel yapıya estetik ve işlevsel katkı sağlayacak bu alanımızı kısa sürede halkımızın hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşıyor, mesire alanımızın kentimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36