MESKİ, 7/24 Hizmet Verecek

MESKİ, “whatsapp iletişim hattı” kurdu

MESKİ, 7/24 Hizmet Verecek

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın önderliğinde vatandaş odaklı hizmetlerini gün geçtikçe arttırmaya devam ettirmektedir. Vatandaşlarımızın, öneri, şikayet ve taleplerini haftanın 7 günü 24 saat görsel mesajlar ile de bildirme imkanı sağlayacak olan ve MESKİ ALO 185 Hattı’na destek olması amacıyla, “WhatsApp İletişim Hattı” nı kurdu.

 

Vatandaşlarımız, şikayetlerini, ihbarlarını, istek ve önerilerini 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren MESKİ’ye   Mersin İli sınırları içerisinde 185’i, ülke genelinden ise; 444 8 185’i tuşlayarak bildirme imkanı bulmaktadır.

          

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılacak açıklamada: “Vatandaşlarımızla kurulan bu yeni iletişim köprüsü ile hızlı ve etkin hizmet sunmayı amaçladıklarını, “WhatsApp İletişim Hattı”nın da ALO 185 Hattı gibi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vereceğini belirtilirken, bu yeni uygulamamız vatandaşlarımıza hayırlı olsun” denildi.


Anahtar Kelimeler:
MESKİ7/24 Hizmet Verecek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36