MESKİ, BOZYAZI İLÇESİNDE İÇMESUYU ATAĞINA DEVAM EDİYOR

MESKİ, BOZYAZI İLÇESİNDE İÇMESUYU ATAĞINA DEVAM EDİYOR

MESKİ, BOZYAZI İLÇESİNDE İÇMESUYU ATAĞINA DEVAM EDİYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Bozyazı İlçesi’nde içme suyu şebeke döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Mersin genelinde ve tüm ilçelerde çalışmalarını sürdüren MESKİ Genel Müdürlüğü, son olarak Bozyazı ilçesine bağlı Akcami ve Narince mahallelerinde yıllardır içme suyu sorunu yaşayan mahalle sakinlerinin sorunlarını gidermek üzere MESKİ Bozyazı Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Akcami içme suyu deposundan yeni içme suyu şebeke hattı döşenerek Akcami mahallesinin içme suyu sorunu giderilmiştir. Narince mahallesinde ise çalışmalar devam etmekte olup kısa süre içerisinde çalışmalar tamamlanarak mahalle sakinlerinin içme suyu sorunu çözüme kavuşturulacaktır.

Söz konusu Mahallelerin muhtarları ve sakinleri yıllardır içme suyu sıkıntısı yaşadıklarını ifade ederek, MESKİ Genel Müdürlüğü’ne başvurduklarını kaydetti. MESKİ Bozyazı Şubesine bağlı ekiplerin kısa süre içinde çalışmalara başladığını aktaran mahalle sakinleri,          "Yıllardır içme suyu sıkıntısı yaşıyorduk. MESKİ ekipleri, kısa sürede içme suyu ihtiyacımızı giderdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ve MESKİ çalışanlarına teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçelerde içme suyu sorununun çözümüne öncelik verdiklerini belirterek, "Göreve başladığımız ilk günden itibaren planlı bir çalışma yaparak içme suyu sorunu olan yerleri tespit ettik. Bize gelen talepleri de değerlendirerek çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz en kısa süre içinde içme suyu şebeke hatlarını döşeyip içme suyunu vatandaşlarımızın kullanımına sunacaklar. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36