MESKİ İçme Suyu Çalışmalarına Devam Ediyor

MESKİ İçme Suyu Çalışmalarına Devam Ediyor

MESKİ İçme Suyu Çalışmalarına Devam Ediyor

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus İlçesi Günyurdu ve Özlüce Mahallelerinde içme suyu sorunun çözümüne yönelik çalışmalarına tüm hızla devam ediyor.

 

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Tarsus İlçesi Günyurdu ve Özlüce Mahallelerine Berdan içme suyunu ulaştırmak için yürütülen çalışmalar kapsamında; Yenice Mahallesi ve Özlüce Mahallesi arasında 2 bin 644 metre, Yenice Mahallesi - Günyurdu Mahallesi arasında 6 bin 437 metre olmak üzere yaklaşık 9 bin 117 metre içme suyu şebeke hattı döşenecektir. Ayrıca,  çalışmalar kapsamında suyun düzenli dağılımının sağlayan Yenice içme suyu deposunun, terfi istasyonlarının bakım ve onarımlarının yapımının yanı sıra mekanik ve elektrik aksamlarının yenilenmesi gerçekleştirilecektir.

 

Devam eden çalışmalar sonucunda 4 bin 500 metre içme suyu şebeke hattı döşenmiş olup 2018 yılı Şubat ayı itibariyle tamamlanması öngörülmekte olan çalışmaların tamamlanması ile birlikte Günyurdu ve Özlüce Mahalleleri kesintisiz içme suyu kavuşmuş olacaktır” denildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36