MESKİ'nin İçmesuyu çalışmalara Mut’ta devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mut İlçesi’nin Tekeli, Burunköy Mahallelerinde yürüttüğü içme suyu çalışmalarını tamamladı.

MESKİ'nin İçmesuyu çalışmalara Mut’ta devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz önderliğinde mahallelerin içmesuyu sorunlarını çözmek için yoğun mesai harcayan MESKİ Genel Müdürlüğü, sorunları tek tek çözüme kavuşturuyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İhtiyaç duyulan her bölgede içmesuyu hattı yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. MESKİ olarak 2017 yılı içerisinde Mut İlçesinde 44 kilometrelik içme suyu hat çalışmaları gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak için yapılan altyapı çalışmalarını belirlenen programlar dâhilinde on üç ilçemizde ve mahallelerimizde devam edeceğiz”denildi

Mahallede yapılan çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini belirten Tekeli Mahalle Muhtarı Mustafa Akça, “MESKİ, mahallemizin içmesuyu sorunu gidermek için gerçekleştirdiği sondaj çalışmasının ardından elde edilen içmesuyunun mevcut içmesuyu depomuza iletilmesinin ardından içmesuyu miktarımız artmış bulunmaktadır. Mahallemiz kesintisiz içmesuyuna kavuştu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a, MESKİ Genel Müdürlüğüne ve tüm emeği geçenlere mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36