Mezarlıkta Çirkin Saldırı

Mezarlıkta Çirkin Saldırı

Mezarlıkta Çirkin Saldırı

Silifke'nin Tosmurlu mahallesinde yer alan mezarlıktaki  çeşmenin mermer yapısı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı.

Önceki akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı. Mahallelinin büyük tepki gösterdiği olayda, mahalle muhtarı Remzi Kır, ''Mübarek Ramazan ayında böyle bir çirkin saldırıyı kim ya da kimler yaptıysa, biran önce bulunmalı ve zararı ödetilmeli.''dedi.

Mezarlık içerisinde bulunan çeşmenin kırıldığını öğrenen mahalleliler ise bu kadarına da pes diyerek, bir an önce bu çirkin olayı gerçekleştirenlerin bulunmasını ve cezalandırılmasının istediler.

Öte yandan muhtar Kır tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılan kırık çeşme fotoğrafı, sosyal medya hesabı kullanan vatandaşlar tarafından da kınandı. Vatandaşlar yaptıkları yorumlarla üzüldüklerini belirterek,  kırılan çeşmenin bir an önce eski haline getirilmesi temennisinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36