MHP heyetinden Başkanvekili Altunok’a Ziyaret

MHP heyetinden Başkanvekili Altunok’a Ziyaret

MHP heyetinden Başkanvekili Altunok’a Ziyaret

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u ziyaret ederek, hizmetlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Bir Türk evladı olarak gerek Türkiye’nin menfaati ve gerekse yaşadığımız kentimizin menfaati için geleceği için el birliğiyle çalışıyoruz, çalışmaya da devam ediyoruz’ dedi. Başkanvekili Sadık Altunok, ‘’Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere Rabbim fırsat vermesin. Gün birlik günüdür, gün kardeşlik günüdür, gün huzurumuza, bayrağımıza, birliğimize, beraberliğimize, vatanımıza sahip çıkma günüdür. Ziyaretlerinizle bizleri onurlandırdınız ve gururlandırdınız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun’ dedi.

‘BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYOR, HER ZAMAN YANINDAYIZ’

İlgi ve alaka için teşekkürlerini sunan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Milletvekili Kılavuz, ‘’Bir arkadaşınız, bir kardeşiniz olarak şahsımıza, ülkü ocaklarımıza, davamıza sağlamış olduğunuz katkılardan, desteklerden ötürü bütün samimiyetimle yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizin iyi niyetiniz, insanlığınız, beyefendiliğiniz, dava adamlığı anlayışınız bizi ziyadesiyle memnun etmiş ve mutlu etmiştir. Her zaman misafirperverliğinizle, ilginiz ve alakanız bizi ziyadesiyle gururlandırdı. Bu sebeple şahsınıza ve bütün belediyemizin personellerine, bürokrasideki görevli olan arkadaşlarımıza yürekten şükranlarımı sunuyorum. Sizleri seviyoruz. Buralarda ki başarılarınızda yüzümüzü ak ediyor, başımızı dik tutuyor. Gerçekten mutlu oluyorum. Onun için bütün teşkilatlarımıza yürekten şükranlarımı sunuyorum. Allah razı olsun’’ ifadesini kullandı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79