MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli güven tazeledi

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli güven tazeledi

MHP  Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli güven tazeledi
 Milliyetçi Hareket Partisi Mersin 13. Olağan İl Kongresinde Zeynel Uğur Gölgeli , delegelerin desteği ile güven tazeleyerek yeniden Mersin İl Başkanı oldu.

Divan Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın yaptığı kongre , pandemi ile mücadele tedbirleri altında  açık havada delegelerin katılımıyla yapıldı.

Seçim sonu teşekkür konuşması yapan Başkan Gölgeli ''

Kıymetli Dava Arkadaşlarım;

Bilge Liderimizin takdir ve tasarruflarıyla 2017 yılında atanmış olduğum MHP Mersin İl Başkanlığına, bugün gerçekleşen 13.Olağan İl Kongremizde, delegelerimizin tamamına yakınının oylarıyla güven tazeleyerek yeniden seçilmiş bulunmaktayım.

Bizlere bu kutlu görevi layık gören, başta Bilge Liderimize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah, son nefesimize dek Bilge Liderimizin emrinde kutlu emanete layık olabilmeyi nasip eylesin.

Kongremize gelerek bizleri şereflendiren ve kongremizin Divan Başkanlığımızı yapan Genel Başkan Yardımcımız Sn.Mevlüt KARAKAYA başkanımıza teşekkür ediyorum.

Kongremize katılımları ve destekleri ile yanımızda olan;

MYK ve MDK Üyelerimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, MHP İlçe Başkanlarımıza, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, Kadın Kollarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Basınımızın güzide temsilcilerine ve tüm Ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Katılımlarıyla bizlere şeref veren Kıymetli Ak Parti Mersin İl Başkanına ve Akdeniz Belediye Başkanına teşekkür ediyorum.

Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.

Böyle şerefli bir mücadalede, her Dava arkadaşımdan razı olsun.

Sağ olun, var olun.

Cenab-ı Allah'a emanet olun '' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36