MHP’li kadınlardan belediyeye ziyaret

MHP’li kadınlardan belediyeye ziyaret

MHP’li kadınlardan belediyeye ziyaret
 Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret ettiler.

Kendisini ziyarete gelen Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yeni göreve gelen yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dilediğini açıkladı. Başkanvekili Altunok konuşmasında, “İlçemiz Silifke’de yaşayan vatanımızı ve bayrağımızı seven bütün insanlarımızla el ele gönül gönüle yürüyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Belediye olarak imkanlarımız dahilinde 88 mahallemize eşit şekilde hizmet götürme çabası içerisindeyiz. Silifke ve Silifkeli hemşehrilerimizin faydalanabileceği yeni projelerimiz üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Bu projelerimizi kısa sürede hayata geçireceğiz” diyerek çalışmalar hakkında karşılıklı sohbet ettiler.

MHP kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya ise, bugüne kadar yapılan hizmetlerin göz ardı edilemeyeceğini belirterek, Silifke ve Silifkeliler için kalıcı hizmetler üreten ve halkı belediye hizmetleri ile buluşturan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ettiğini açıkladı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79