MHP’liler esnaf ziyaretlerinde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve ekibi ilçe genelinde esnaf gezilerine devam ediyor.

MHP’liler esnaf ziyaretlerinde bulundu

İlçeye merkezi ve ilçeye bağlı mahallerde esnaf gezisi yapan Nogay, yeni açılan işyerlerini de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunuyor.

Taşucu mahallesinde esnaflara yönelik sorunları ve talepleri kendilerinden dinleyen Nogay Taşucu esnaflarından genç girişimci Mustafa Çakmak’ın yeni işyerini ziyaret etti. Yeni açılan ve çiğ köfte üzerine hizmet verecek olan ‘Lezizhan Çiğ Köfte’ye ziyaretine İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Çakmak’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Nogay, “ilçemizde yeni açılan işyerleri bizleri sevindiriyor. Özellikle genç girişimci kardeşlerimiz desteklenmeli ve sahip çıkılması gerekir. Parti olarak bizler her zaman esnaflarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Onların sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Mustafa kardeşimize de hayırlı olsun dileklerinde buluyorum. Allah utandırmasın” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36