Motosikletçilere reflektörlü yelek

Silifke Emniyet Müdürlüğü, Silifke Jandarma Komutanlığı ve Silifke Motosiklet Derneği tarafından Trafik Haftası nedeniyle, farkındalık oluşturmak amacı ile motosiklet sürücülerine yelek dağıtımı yapıldı.

Motosikletçilere reflektörlü yelek

Silifke Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Silifke Jandarma Karakol Komutanlığı ile Silifke Motosiklet Derneğinin de desteklediği ve birlikte gerçekleştirilen reflektörlü yelek dağıtımı 9 Mayıs akşamüstü saat 18.00 sularında Anıt Meydanında yapıldı. Onlarca motosiklet sürücüsüne reflektörlü yedek hediye edildi.

Trafik haftasında bir farkındalık oluşturmak amacı ile ortak bir proje hazırlandığını ve bu projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Silifke Emniyet Müdürü İsmail Petek, “Öncelikle Jandarma Komutanımız Sayın Bülent Keskinsoy ile motosiklet derneğimize teşekkür ediyorum. Trafik Haftasına dikkat çekmek, insanlarımızın trafikte daha sağlıklı ve dikkatli olmalarını sağlamak amacı ile hayata geçirdiğimiz, motosiklet sürücülerine reflektörlü yelek dağıtımını, Müdürlüğümüze bağlık trafik ekiplerimiz, Jandarma Karakol Komutanlığımız ve Motosiklet Derneğimizin üyelerin de katılımı ile gerçekleştirdik. Trafik Haftası ile ilgili olarak çeşitli etkinliklerimize devam edeceğiz. İnsanlarımızın trafikte daha dikkatli olmaları ve kurallara uymaları için farkındalık çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79