Muhtar Alşan’dan Mukaddem Parkı için teşekkür

Muhtar Alşan’dan Mukaddem Parkı için teşekkür

Muhtar Alşan’dan Mukaddem Parkı için teşekkür

 Sosyal yatırımlar kapsamında tamamlanan ve halkın kullanımına açılan 3 bin metrekarelik Mukaddem Mahallesi Parkı, çiçekleri, ağaçları ve kamelyalarıyla mahalle merkezine ayrı bir canlılık katıyor.

İlçenin dört bir yanına yeni parklar kazandırmaya devam eden Silifke Belediyesi, yapmış olduğu sosyal alanlar ile mahallelere ayrı bir görsellik ve canlılık katmaya devam ediyor.

 

‘BAŞKANIMIZA MAHALLEM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM’

Hizmetlerinden dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden Mukaddem Mahallesi Muhtarı İbrahim Alşan, “Bu park mahallemize gerçekten çok güzel yakıştı. Şehir merkezine yakın olması ve nüfusu nedeniyle önemli bir konumda olan Mukaddem Mahallemizin, böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Çiçekleri, ağaçları, yürüyüş yolları ve kamelyaları ile vatandaşlarımızın tercih ettiği bir park oldu. Çocuklarımız oyunlarını oynarken ailelerde burada dinlenerek çay sohbetlerini yapabiliyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“İHTİYAÇ DUYULAN HER MAHALLEMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Kentimiz genelinde parklar konusunda hassas bir çalışma içindeyiz. İhtiyaç duyulan mahallelerimizi bir bir tespit ederek, parklarımızı yapıyoruz. Silifke’mizin her yeri bizim için çok değerli. Bu değerin farkında olarak merkezden başlamak üzere birçok mahallemizde parklar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Gençlerimizin, ailelerimizin ve çocuklarımızın en çok talep ettikleri parkları yapmak bizleri mutlu ediyor.

 

İşte bu parklarımızdan bir tanesi de Mukaddem Parkı. İçerisinde dinlenme alanları, ahşap oyun grupları, havuz, tuvalet, kamelyalar, oturma alanları, oyun alanları ve yeşilliğiyle güzel bir park. Bugüne kadar yaptığımız yatırımlar bundan sonra yapılacak hizmetlerimizin bir başlangıcı ve müjdeleyicisidir. Çocuklarınızla birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, hafta sonlarınızı çok uzaklara gitmeden keyifli bir şekilde burada değerlendirebilirsiniz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36