Mustafa Kızıl'a sevgi seli

Mustafa Kızıl'a sevgi seli

Mustafa Kızıl'a sevgi seli

 AK Parti'den Mersin Milletvekili Aday Adayı olan Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Mustafa Kızıl'ın AK Parti Silifke ilçe teşkilatı ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Müşavir Kızıl, 24 Haziran'da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminde AK Parti'den Mersin Milletvekili Aday adayı olmasının ardından AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret için Silifke'ye geldi. Parti binası önünde çok sayıda vatandaş topluluğu tarafından davul zurna eşliğinde sevgi gösterileriyle karşılanan Kızıl, parti binası önünde İlçe Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte halka hitap etti.

Kızıl, yaptığı konuşmada, kendisine gösterilen bu ilgiden dolayı çok memnun olduğunu kaydetti.

Genel başkanından mahalle başkanına kadar milletin gösterdiği yolda ve emrinde olmayı şeref addeden bir partinin mensubu olduğunu ifade eden Kızıl, "Genel Başkanımız, seçilmiş Cumhurbaşkanımız Türkiye'yi dünya gücü yapmak için yola çıkan, dünya beşten büyüktür diyerek yeryüzünde güçlünün değil haklının sesi olan, dünya mazlumlarının, mağdurlarının vicdanını haykıran Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın safında yer tuttunuz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Ülkenin birliğini, dirliğini, huzurunu, istikrarını bozdurmayacaklarını, her türlü terör odaklarıyla sonuna kadar mücadele edeceklerini ve bu konuda milletin desteğinin tam olduğunu vurgulayan Kızıl, "Ülkemizi ekonomik ve sosyal açıdan kalkındıracak, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracağız. Yatırımlarımız, projelerimiz ve büyüme hız kesmeden devam ediyor. 15 yılda Türkiye'yi her alanda nereden nereye getirdiğimizi hepiniz biliyorsunuz. Sadece Mersin için yaptıklarımızı anlatmaya kalksak saatler alır. Türkiye'nin neredeyse tamamını bölünmüş yollarla donattık, ülkemizi hızlı tren ile tanıştırdık, hava yolunu halkın yolu yaptık. Sanayide illerimiz birbirleri ile yarışıyor, yatırımcılar yeni yatırım için yer istiyor. Mersin'de 3 olan OSB sayısını 6'ya çıkarıyor, 50 binden fazla kardeşimize iş imkanı oluşturuyoruz. Bunları yapmak, bugünlere gelmek hiç kolay olmadı. Hepiniz yaşadınız, gördünüz. Önümüzde sürekli engeller çıkarmaya çalıştılar. Kapatma davasıyla üstümüze geldiler. 367 krizleriyle üstümüze geldiler, elektronik muhtıralarını devreye soktular. Yetmedi üstüne bir gezi kalkışması denediler. Kesmedi emniyet ve yargıdaki hainleri harekete geçirdiler, 17-25 Aralık yargı ve polis darbesini yapmaya çalıştılar. Hiçbiri tutmayınca asker elbisesi giymiş hain Fetö terör örgütünün hain teröristlerinin düğmesine bastılar. Tanklarıyla, toplarıyla, tüfekleriyle geldiler ve günlerini gördüler. Bu aziz millet, siz değerli kardeşlerimin bu hainlere haddini bildirdiler, bu millete diz çöktüreceğini sananlar, yerle yeksan oldu. Atlattığımız onca badireye rağmen 2017 yılında dünyanın en hızlı ekonomik büyümesini gerçekleştiren ülkeler arasında yer aldı. 2018'de büyümemiz güçlü bir şekilde sürecek. Güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. 2013'ün yolu 24 Haziran'dan geçiyor. 2053'ün yolu 24 Haziran'dan geçiyor. 2071'in yolu 24 Haziran'dan geçiyor. Onun için aynı azimle, aynı inançlar çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere görev verilsin yada verilmesin bu davanın bir neferi olmaya devam edeceğim. 24 Haziran'da sandıkları patlatıp, dünya lideri, mazlumların sesi Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yürümeye devam edeceğiz " dedi.

Başkan Çetin de, aday adaylık sürecinin başlamasının ardından partilerine gösterilen ilginin yoğun olduğunu, kendilerini ziyaret eden Kızıl'a ve diğer tüm aday adaylarına çıktıkları bu yolda başarı dilediğini, vatandaşlara da teşekkür ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından ise Kızıl, parti yönetimiyle parti binasında bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36