Mut-Zeyne yolu güzergah gösterildi

Silifke-Gülnar Karayolu, Yol Yapım Çalışmaları Nedeni İle 40 Gün Süre İle Kapatılacak.

Mut-Zeyne yolu güzergah gösterildi

Gülnar’a gitmek için Mut-Zeyne yolu güzergah gösterildi.

Yol yarın sabahtan (12 Ekim Perşembe) itibaren kapatılacak.

Uzun zamandır çalışmaları aralıksız devam eden Silifke-Gülnar Karayolu, çalışmaların kısa sürede tamamlanması ve trafikte olası kazaların önlenmesi amacı ile UKM kararı ile Silifke-Gülnar yolunun 40 gün süre ile trafiğe kapatıldığı öğrenildi. Gülnar’a gitmek isteyen vatandaşların ana yıl olarak Mut üzerinden Zeyne’ye dönerek Gülnar’a ulaşabilecekleri ifade edildi.

Gülnar’a giderken Balandız, Çaltı, Gökbelen, Uşakpınarı gibi yerleşim yerlerine ulaşmak isteyenlerin ise, Yeşilovacık, Akdere üzerinden ulaşabilecekleri gibi Balandız içinden giden tali yolla da ulaşabilecekleri bunlara ilave olarak da Kargıcak ve Pelitpınarı yolları kullanılarak anılan yerlere ulaşılabilir.

Karayolları 51. Şube Şefliği Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKM)’den 40 izin alınıldığını ve bu 40 gün içerisinde müteahhit firmanın çalışmalarını tamamlayacağı bilgisini paylaştı ve yol güzergahının Zeyne üzerinden verileceğini bildirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36