Nogay, “Hayırlı kandiller”

Nogay, “Hayırlı kandiller”

Nogay, “Hayırlı kandiller”
 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay,  Regaib kandili dolayısıyla bir açıklama yaparak, Silifke halkının ve tüm islam aleminin mübarek kandilini kutladığını açıkladı.

Üç ayların başlangıcı olan bu günlerde insanların birbirine karşı daima yapıcı, hoşgörülü, sevgi ve saygı çerçevesi içinde davranması gerektiğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi  Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, açıklamasında şunları söyledi. “Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan ayları manevi bakımdan diğer aylardan daha üstün ve bereketlidir. Bu gece Allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu, duaların kabul edildiği bir gecedir. Millet olarak bu mübarek geceyi idrak edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kandilin dünyada ki tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle Silifkeli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Regaib Kandilini kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79