Olba Sütten Altunok’a Plaket

Olba Sütten Altunok’a Plaket

Olba Sütten Altunok’a Plaket

Silifke’de faaliyet gösteren Olba Süt Ürünleri, Silifke yoğurdunun yurt içi ve yurt dışında tanıtılmasına yönelik yaptıkları çalışmalar nedeniyle Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a bir plaket verdi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden Silifke Olba Süt ve Süt Ürünleri Satış Yetkilisi Zekeriya Şenel, Silifke yoğurdunun tanıtılmasına yönelik yaptıkları katkılar anısına Başkanvekili Altunok’a bir plaket verdi. Şenel açıklamasında, “Başkanım geçtiğimiz aylarda belediyemiz tarafından 46. sı kutlanan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali içerisinde Silifke’mize özgü yoğurdumuzun tanıtılmasına büyük katkılarınız oldu. Festivalimize katılan yerli ve yabancı halk oyunları guruplarımıza, misafirlerimize ve festivalde sahneye çıkan ünlü ses sanatçılarımıza kendi ellerinizle ikram ettiğiniz Silifke yoğurdumuzun tanıtımına destek verdiniz. Firmamız Olba Süt tarafından  ürettiğimiz yoğurtların yerli ve yabancı misafirlerimize  sizlerin aracılığı ile ulaştırmanın sevincini yaşadık. Silifke yoğurdumuzun tanıtımına sağladığınız katkılar anısına Olba Süt olarak sizlere bir plaket sunmak istedik. Firma olarak belediye tarafından düzenlenecek olan her türlü etkinlik ve kutlamalara destek vermek istiyoruz” diye konuştu.

Silifke’ye özgü yoğurdun üretilmesi, pazarlanması ve tanıtılması konusunda gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Adı türkülerimize de konu olan yöremizin en önemli yiyeceklerinden birisi de Silifke yoğurdumuzdur. İlçemizde üretilen yoğurdumuzun tanıtılmasına yönelik olarak bu yıl 46.sını düzenlediğimiz Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimizde hem misafirlerimize, hem yerli ve yabancı halk oyunları guruplarımıza hem de ünlü ses sanatçılarımıza yoğurdumuzu ikram ettik. Bizlere bu konuda destek veren Silifke Olba Süt v Süt Ürünleri Firmamızın Sahibi İsmail Hakkı Köroğlu’na ve firma Satış Temsilcisi Zekeriya Şenel teşekkür ediyorum. Biz de belediye olarak Silifke yoğurdumuzun tanıtılması konusunda ilçemizde bulunan üretici firmalarla birlikte ortak çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Bu konuda belediye olarak üreticilerimizle ve sanayicilerimizle el ele vererek Silifke yoğurdumuzun Türkiye’ye sonra da dünyaya tanıtılmasına imkan sağlayacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36