Özgecan Aslan Parkı Güzel Bir Görüntüye Kavuştu

Özgecan Aslan Parkı Güzel Bir Görüntüye Kavuştu

Özgecan Aslan Parkı Güzel Bir Görüntüye Kavuştu

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Özgecan Aslan Parkında devam eden bakım ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediyeye bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki tüm parkların bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, çalışmalar kapsamında vatandaşların özellikle yaz aylarında yoğun rağbet gösterdiği parklar, sosyal yaşam alanları ve mesire alanlarının temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra bitkilendirme ve peyzaj çalışmalarını da titizlikle gerçekleştiriyor.

Başkanvekili Sadık Altunok, "Silifke’de çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebilecekleri yeşil alanlar ile parkların temizliğini ve bakımını yapmaya devam ediyoruz. İlçemiz genelinde mevcut parklarımızı yenilerken, yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmayı da ihmal etmiyoruz. Yeni yaptığımız parkların daha renkli, daha güzel ve daha ferah bir görünüme kavuşması için dikkat çekici ve farkındalık yaratan projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar hizmete sunduğumuz ve bakımını yaptığımız park alanlarımız gelişen ve kalkınan Silifke’mizin en güzel dinlenme mekânları olmaya devam etmektedir. Çalışmalarımız bugün Özgecan Aslan parkında devam etmekte olup, parkımızın içerisinde yer alan oturma banklarının, kamelyaların, dinlenme yerlerinin, havuz ve yeşil alanlarımızın bakımını gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36