Poşlu Erdemli Belediyesi ile can buluyor

Poşlu Erdemli Belediyesi İle Can Buluyor

Poşlu Erdemli Belediyesi ile can buluyor
71 mahallenin her caddesini adım adım arşınlayarak tarihinde almadıkları hizmetleri götürmeye devam eden Erdemli Belediyesi, şimdi de Poşlu Mahallesi’nde hizmet hamlesi başlattı. Erdemli’yi nakış nakış işleyen kırsal alanlarda başlattığı hizmet maratonuna tam gaz devam eden Erdemli Belediyesi ‘asfaltsız yer kalmayacak’ sözünü yerine getirmek için 7/24 mesaini sürdürüyor. Poşlu Mahallesi’nde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, hızlı bir şekilde asfaltlama işlemine hazır hale getirilmiş yolların en kısa süre içinde asfaltlanmasına başlanılacağını bildirdi. Belediye çalışmalarıyla ilgili görüşlerini paylaşan mahalleliler, uzun yıllar içinde ihtiyacı olan hizmetlerin Tollu sayesinde karşılanmış olacağına işaret ederek, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan da son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

 Erdemli’yi nakış nakış işlediklerini ihtiyacı olan bölgelere anında hizmet götürmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şu an Erdemli Belediyesi’nin asfaltlama hizmeti konusunda en başarılı belediyeler arasında olduğunu ifade eden Başkan Tollu, 2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen 49 köy ve 10 beldede tüm eksikleri gidermeye devam ettiklerinin altını çizdi. Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan eşit hizmet ilkesiyle hareket ederek, çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Tollu, ne söz verdilerse yerine getirmeye devam ettiklerini kaydetti.

 ‘’BAŞKAN TOLLU’DAN MEMNUNUZ’’

Yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Poşlu Mahallesi sakinleri ise belediye çalışmalarıyla ilgili görüşlerini paylaştılar. Belediyenin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını anlatan mahalliler, “Erdemli’nin dört bir tarafında yapılan çalışmaları ilgiyle takip ediyoruz. Kendi mahallemizde de hizmet almanın sevincini yaşıyoruz. Yollarımızın yapılmasıyla rahat bir nefes alacağız. Belediye bahane üretmiyor, hizmete devam ediyor. Başkanımıza ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz”  açıklaması yaptılar. Erdemli Belediyesi tarafından Poşlu Mahallesi adına tüm isteklerinin karşılandığını anlatan mahalliler, çalışanlarının kendileri ile istişare halinde olduğunu değinerek, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

 ASFALT HİZMETLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Bu bölgede yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, bir yandan hızlı bir şekilde asfaltlama işlemine hazır hale getirilmiş yolların asfaltlanmasının yapılacağını, diğer yandan da yol açma sıkıştırma ve genişletme çalışmalarına devam edildiğini bildirdiler. Yapılan açıklamaların devamında; kış sezonunda belediyenin asfaltlama hizmeti için alt yapı hazırlığı yaptığını ve şimdi de altyapısı yapılan bu yerlerin asfaltlanmasına başlanacağı ifade edildi. Ayrıca bu yaz özellikle de köylerde asfaltsız yer kalmayacağının altı çizildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79