PTT’den Silifke’ye Özel Posta Pulu

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırıldığını bildirdi.

PTT’den Silifke’ye Özel Posta Pulu

  Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunokilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırıldığını bildirdi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden PTT Mersin Başmüdürü Kağan Uysal, kurum tarafından bastırılan Silifke’ye özgü özel pulların büyütülmüş çerçeveli fotoğraflarını hediye etti.  Kendisini ziyarete gelen Mersin Başmüdürü Kağan Uysal’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak başmüdürlüğümüzle birlikte bir çalışma yürüterek Silifke isminin posta pulları aracılığıyla tüm dünyaya duyurulmasını istedik. Bastırılan pulların üzerinde ilçemizde yetişen çileğimiz ve ilçemiz Silifke’yi anlatan folklor, taş köprü, yoğurt, mavi yengeç, kuş cenneti, aşuk-maşuk, müzik, defne yaprağı ve tarihi yerlerimiz yer almaktadır. Mersin Başmüdürlüğümüz tarafından bastırılan posta pulları bizlere teslim edilmiştir. Tüm posta gönderilerimizde Silifke’mizi tanıtıcı değişik tarihi, turistik, doğal güzelliklerimiz ve dünyaca ünlü çileğimizin fotoğraflarından oluşan pullarımızı kullanacağız. Silifke’mizin yurt içi ve yurt dışında tanıtımına katkı sağlayacak olan Silifke’mize özgü posta pullarının yapımında emeği geçen PTT Mersin Başmüdürümüz Kağan Uysal ve ekibine teşekkür ediyorum.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36