Rotary Kulübü Cezaevi’ndeki Çocuklar için Sahnede

Rotary Kulübü Cezaevi’ndeki Çocuklar için Sahnede

Rotary Kulübü Cezaevi’ndeki Çocuklar için Sahnede

Mersin’in Silifke ilçesinde Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ve Silifke Belediyesi T.H.M ekibinin destek verdiği   ‘’Türkülerimiz ve Ezgilerimiz’’ konulu konser düzenlendi.

Silifke Kültür merkezinde düzenlenen konser programında açılış konuşmasını yapan, Silifke Rotary Kulüp Başkanı Ahmet Muhsin Bingöl, Gecenin gelirinden Silifke Cezaevinde annesi ile birlikte kalan çocuklar için oyun odası yapacaklarını söyledi. 

Başkan Bingöl, ’Böyle güzel bir gecede, anlamlı bir etkinliğe katılan ve destek veren tüm dinleyicilerimize,  çok kısa bir zamanda, koro çalışmalarını ve korocuları hazırlayarak bu güzel geceye imza atan Koro Şefi Hasan Başer’e teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Gecede,  Silifke Rotary  Kulübü  ve Silifke Belediyesi Korosu birbirinden güzel halk müziklerini seslendirerek, dinleyenleri mest etti.

Kulüp Başkanı Muhsin Bingöl’ün gecede seslendirdiği  ’’Karahisar Kalesi’’ türküsü eser ayakta alkışlar eşliğinde dinlendi.  Yine gecede , Asıl Mobilya ve Çamlıbel Kahvaltı Salonu sahibi Seyit Bilgen tarafından hem hikayesinin anlatıldığı hem de seslendirildiği , Çorum iline ait ‘’Hem Okudum Hem Yazdım.’’türküsü dinleyicileri derinden etkiledi

Gecede Silifke Halk Oyunları ekibi, ‘Türkmen Kızı’ adlı halk oyunun sergiledi.

Gece geç saatlere kadar sürerken gecenin sonunda Koro Şefi Hasan Başer’e Bakan Muhsin Bingol tarafından plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36