Rotary Kulübünden Başkan Turgut’a ziyaret

Silifke Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Muhsin Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u ziyaret etti.

Rotary Kulübünden Başkan Turgut’a ziyaret

Ziyarette Kulüp Başkanı Bingöl, Rotary Kulübünün yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, yapacakları projeleri ve çalışmaları Belediye Başkanı Turgut ile paylaştı. Rotary Kulübü’nün toplum yararına faaliyet gösteren bir oluşum olduğuna dikkat çeken Bingöl, “Rotary Kulübünün felsefesinde olduğu gibi toplum yararına olan işlerle alakalı bugüne kadar nasıl özveriyle çalışıldıysa, bundan sonra da yönetimimizle birlikte aynı faaliyetler içerisinde olacağız” dedi.

TOPLUM YARARINA OLAN PROJELERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Ziyaretlerinden dolayı Muhsin Bingöl ve yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Turgut, yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyerek toplum yararına olan bütün sosyal projelere destek verdiklerini ifade etti. Turgut, “Rotary Kulübü toplum yararına çalışan bir oluşum. Bugüne kadar Rotary Kulübüne hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra hizmet edeceklere de kolaylık ve başarı diliyorum. Bizler de Silifke Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplum yararına olan projelerle ilgili desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36