Saadet Partisi’nden Başkan Turgut’a Ziyaret

Saadet Partisi’nden Başkan Turgut’a Ziyaret

Saadet Partisi’nden Başkan Turgut’a Ziyaret

 

Saadet Partisi Silifke İlçe Başkanı Şaban Uysal ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kente ve güncel konulara ilişkin sohbetlerin yapıldığı ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek, Saadet Partisi yönetimine başarılar diledi.

 

‘SAADET PARTİSİ’NE ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Başkan Mustafa Turgut, “İlçemizde çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Bu tür ziyaretleri, demokrasimizin kalitesi, sorunların tartışılması ve değişik görüşlerin karşılıklı taraflara aktarılması açısından son derece değerli ve yararlı görüyoruz. Bu güzel ziyarette de ilçemiz hakkında fikir alışverişinde bulunarak, neler yapılabileceği konusunda sohbetler yaptık. Silifke Belediyesi olarak her zaman ülkemiz ile kentimiz için barış ve huzur temennisinde bulunduk. Silifke’miz için her konuda halkımızın çıkarlarını, beklentilerini ve taleplerini göz önünde tuttuk. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız bu güzelim kenti hak ettiği konuma getirmenin gayretini gösteriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de Silifke’de bir taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyor, şahsınıza ve yönetiminize ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum’ dedi.

 

ŞABAN UYSAL, ‘BİRLİK VE BERABERLİĞE ÖNEM VERİYORUZ’

Saadet Partisi İlçe Başkanı Şaban Uysal ise, “Göreve geldiğimiz andan itibaren yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu görevimizi sonuna kadar hak ettiği şekilde yerine getireceğiz. En iyi şekilde götüreceğimize de inanıyorum. İyi bir kadromuz var. Hepsi pırıl pırıl çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahip. Üzerimize düşen bir sorumlulukta her zaman ülkemiz ve kentimiz için görev almaya hazırız. Hizmetlerinizde başarılar diliyoruz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36