“Salut Salon Quartet” İlk kez Mersin’de.

“Salut Salon Quartet” İlk kez Mersin’de.

“Salut Salon Quartet” İlk kez Mersin’de.

17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Salut Salon Quartet ile müzik dolu muhteşem bir hafta sonu vaat ediyor. Biletleri tükenmek üzere olan Konser, 29 Nisan 2018 Pazar günü saat: 20.00’de Mersin Kültür Merkezi’nde yer alacak.

Chansons, Marilyn Monroe ve Herbert Grönemeyer şarkıları, Erich Fried’in aşk şiirleri, Prokofiev, Piazzolla, Bach, Vivaldi ve Rachmanninov’dan oluşan bir repertuvarı seslendirecek olan Topluluk,

oda müziği dörtlüsü olarak iki kemancı, bir çellist ve bir piyanist olarak Hamburg’ta kuruldu. Yaylı quartetlerin harlemi olarak değerlendirilen topluluğun repertuvarında, klasik ve geleneksel müzikler, film müzikleri, tango, pop vb. müzikler de yer almakta. Bunların yanı sıra enstrüman ve kukla şovlarını da içeren bir dizi sahne performanslarıyla dünyanın en popüler müzik toplulukları arasında gösterilmekte. Topluluk, Angelica Bachman, Olga Shkrygunova, Meta Hüper, Romy Katja, isimlerinden oluşuyor.

İzleyenlerine, aşk şarkılarıyla birlikte klasik müzik eserlerinden seçkin bir repertuvar seslendirecek olan Salut Salon, sanatseverleri mizah ve klasik müziğin aynı sahnede buluştuğu hayranlık uyandıran bir performansla karşılayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79