Saray Mahallesi Parkelendi

Saray Mahallesi Parkelendi

Saray Mahallesi Parkelendi

 Gülnar Belediyesi; ilçenin her noktasında yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alması ve daha yaşanabilir bir kentte yaşaması için gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Gülnar Merkez ve Mahalle olan köylerde kilitli parke taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. “Kilitli parke taşı döşenmedik mahalle bırakmayacağız” vurgusuyla yola çıkan Gülnar Belediyesi Saray Mahallesi Kaynar Mevkiinde başladığı parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

 

Her yıl parke taşı döşeme işleminin program dâhilinde devam edeceği ve bütün mahallelerde parke taşının tamamlanacağını ifade eden Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; “Göreve geldiğimiz günden bu yana hava koşulları elverdiğince ilçemizde gerek merkez mahallelerde gerekse köyden mahalleye dönüşen mahallelerde önemli yatırımlara imza attık. Özellikle köyken mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerimizde yolların bakımları asfaltlanması ve parke gibi eksiklerin tamamlanması için büyük çaba sarf ediyoruz.

 

İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe hedefimize ulaşacağımızdan hiç kuşkumuz yok.  Çünkü biz doğru yoldayız ve yapılan çalışmalardan halkımız da oldukça memnun” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36