Sarıcalar’a Nefes Alabileceğiniz Bir Park

Sarıcalar’a Nefes Alabileceğiniz Bir Park

Sarıcalar’a Nefes Alabileceğiniz Bir Park

Silifke Belediyesi tarafından 1215 m² lik alanda yapımı tamamlanan Sarıcalar Mahallesi Parkı, dinlenme yerleri, çocuk oyun alanları ve yeşil doğasıyla nefes alabileceğiniz bir park.

Sarıcalar Mahallesi Muhtarı Mustafa Serin, ‘Yollar, parklar, sosyal alanlar ve muhtar evi gibi birçok hizmetleri mahallemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarından dolayı başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Mahallemizin eksiklikleri bir bir tamamlanıyor’ diye konuştu.

 Silifke Belediyesi bir yandan yeni parkların yapımına devam ederken, diğer yandan da parkların revize çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan yeni parklar, çocukların yanı sıra her yaştan vatandaşa hem spor yapma hem de dinlenme imkânı sağlıyor.

 SARICALAR MAHALLESİ SAKİNLERİ, “BAŞKANIMIZA VE BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Sarıcalar Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden mahalle sakinleri, “Mahallemize böyle bir parkın yapılması bizleri çok sevindirdi. Yıllardır hizmet alamamış mahallemizin bir taraftan yolları asfaltlanıyor iken diğer taraftan da sosyal yaşam alanları, çevre düzenlemeleri, yollar ve muhtar evi gibi birçok yeni hizmetler yapılıyor. Çocuklarımız artık rahat ve güvenli bir şekilde bu parklarda oyunlarını oynarken ev hanımları da komşularıyla birlikte çay keyfi yapabilir. Muhtarımıza, belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

“MAHALLEMİZİN EKSİKLİKLERİNİ BİR BİR TAMAMLAYACAĞIZ”

Park ve bahçeler gibi yeşil alanlar ile çocuk oyun gruplarının kent yaşamında önemli roller üstlendiğini belirten Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Birçok mahallemizde zemin çalışması ve çocuk oyun gruplarının kurulumu yapıldı. Mevcut park ve bahçelerimizin bakımları ve düzenlemeleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlardan yararlanabilmesi için çalışıyoruz. İlçemizin birçok noktasında farklı mahallerimizde yeşil alan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sarıcalar Mahallemizin de bugüne kadar yapılmayan ne eksiği varsa Silifke Belediyesi olarak bir bir tamamlayacağız. Mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36