SARIKAYA HİZMET İLE ANILIR OLDU

SARIKAYA HİZMET İLE ANILIR OLDU

SARIKAYA HİZMET İLE ANILIR OLDU

 Sarıkaya’da asfalt yol çalışmaları sonrası hizmetler hız kesmeden devam ediyor. Erdemli Belediyesi olarak hizmette sınır tanımadıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni yollar açtıklarını, asfalt ve cami kuran kurslarına parke yol hizmetini götürdüklerini belirtirken, şimdi de mahalleye parke hizmeti için çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. Sarıkaya Mahalle Muhtarı Mustafa Ulak hizmetler sonrası memnuniyetini dile getirdi. Muhtar Ulak, köylerinin (mahalle) cadde ve sokaklarının tozdan kurtulduğunu yapılan asfalt ve parke çalışmaları ile vatandaşların yüzünün güldüğünü ifade ederek, 2014 büyükşehir yasası sonrası Erdemli Belediyesi’ne bağlanan Sarıkaya olarak Başkan Tollu’ya güvendiklerini ve sabırla bekleyerek istedikleri hizmetleri almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

 

KÖYLER BİZİM DÖNEMİMİZDE HİZMET ALMAYA BAŞLADI

Erdemli Belediyesi Sarıkaya Mahallesi’ne ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi’ne bağlanan ve mahalleye dönüşen Sarıkaya’nın tarihinde görmediği hizmetleri almaya başladığını dile getirdi. Sarıkaya’da işe ilk önce yollardan başladıklarını kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni yollar açtıklarını, asfalt ve cami kuran kurslarına parke yol hizmetini götürdüklerini belirtirken, son olarak mahalleye parke hizmeti için çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını bildirdi. Bundan sonra da her mahalle için bu tür hizmetlerin yapılmaya devam edeceğinin altını çizen Başkan Tollu, ‘’biz hizmet için buradayız. Amacımız vatandaşlarımızı mutlu etmektir. Ekiplerimiz şehrin her köşesinde yoğun tempoda gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiğimizde söz verdik. ‘Köylerimizde asfaltsız yol kalmayacak’ diye. Bu kapsamda Sarıkaya’da bu yıl başlattığımız çalışmalar neticesinde hızla sonuca gidiyoruz. Eskiden köy statüsünde olan yerlerimiz yeteri kadar hizmet alamamış. Allah'ın izniyle bizim dönemimizde hizmetle tanışmaya başladılar ve bundan sonra da tarihlerinin en iyi hizmetini almaya devam edecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasında bulundu.

 

KÖYLER HİZMETLE ANILIR OLDU

Hizmet noktasında Erdemli Belediyesi’nin yeterince güçlü olduğuna vurgu yapan Başkan Tollu, tüm mahalleye dönüşen köylerin sabır göstermelerini isteyerek, yaptıkları program doğrultusunda her yere hizmetlerin aksamadan gideceğini ifade etti. Vatandaşlardan rahat olmasını isteyen Tollu, ‘’görecekler ki; tarihlerinin en iyi hizmetlerini almaya devam edecekler. Bu konuda bize güvensinler. Biz ki; Erdemli merkezinde hizmet noktasında halkımıza altın çağı yaşattık. Bu çalışmalarımız köy ve belde olarak bilinen mahallerimizde de sürmektedir. Tarihlerinde almadıklarını hizmeti aldılar ve almaya devam ediyorlar. Biraz daha zaman ve sabırla köylerimizin her sorununu çözmeye devam edeceğiz. Halledilmedik hiçbir sorunumuz kalmayacak. Çünkü biz çalışan bir belediyeyiz. Nerede bir insan var oraya hiç kimse merak etmesin en iyi hizmeti götürürüz. Yaptığımız hizmetleri katlayarak yapmaya devam edeceğiz. Tüm köylerimiz hizmet ile anılan yer oldu.’’ diyerek açıklamasını sonlandırdı.

 

 

 

MUHTAR ULAK: SARIKAYA’NINDA ‘YARIM ASIRLIK HAYALLERİ’ GERÇEK OLDU!

Sarıkaya Mahallesi (Köyü) Muhtarı Mustafa Ulak, yarım asırdır devam eden sorunlarına çözüm getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, Sarıkaya’nın çehresinin değiştiğini ve her alanda hizmet almaya başladıklarını dile getirdi. Büyükşehir yasasıyla birlikte Erdemli Belediyesi’nin hizmet alanına giren Sarıkaya Köyü’nün sorunlarına çözüm getiren Başkan Tollu ile ilkleri yaşadıklarına vurgu yapan Muhtar Ulak, ‘’Sarıkaya kurulduğu günden bu yana en iyi dönemini yaşıyor’’ açıklaması yaptı.

 

SARIKAYA GÜZELLEŞTİ, İLKLERİ YAŞIYOR

Sarıkaya Mahallesi (Köyü) Muhtarı Mustafa Ulak köylerinin (mahalle) cadde ve sokaklarının tozdan kurtulduğunu yapılan asfalt ve parke çalışmaları ile vatandaşların yüzünün güldüğünü ifade ederek, Başkan Tollu’ya güvendiklerini ve sabırla bekleyerek istedikleri hizmetleri almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sarıkaya’yı başka yerleşim birimleriyle kıyaslamanın doğru olmadığına değinen Muhtar Ulak, 5 cadde ve 39 sokağa sahip oldukları bilgisini verirken, Sarıkaya’nın kurulduğu günden bu yana iki misli hizmet aldığı gerçeğinin unutulmaması gerektiğine işaret ederek, her alanda Sarıkaya’nın güzelleştiğini ve önümüzdeki yıl itibariyle ‘sorunsuz bir yerleşim birimi’ olacaklarından asla kuşku duymadıklarını kaydetti.

 

‘YARIM ASIRLIK HAYALLERİMİZ’ GERÇEK OLDU!

 

Sarıkaya’nın parke ile örülmeye devam edildiğini ve vatandaşların yapılan hizmetlerle rahat bir nefes aldığına dikkat çeken Muhtar Ulak, şöyle devam etti; ‘’Sarıkaya kurulduğu günden bu yana en iyi dönemini yaşıyor. Her alanda yenilenen bir Sarıkaya görüyoruz. Yol sorunlarımız hızla çözüme kavuştu. Kur’an Kurslarımızın bahçeleri parke hizmetle tanıştı. Mezarlık ve çevresinde parke hizmeti aldık. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tecrübesi bilgi birikimi ve ayrım gözetmeksizin hizmet anlayışı ile takdiri hak ediyor. Bizlere söz verdi ve sözünün eri olduğunu bir kez daha gösterdi. Başkan Tollu, bütün köylerde eşit hizmet götürme gayesi ile sorunların üstesinden gelebilecek bir yapıya sahip. Çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Tüm eksiklerimizin giderildiğine şahitlik ediyoruz. İlkleri yaşıyoruz. ‘Yarım Asırlık Hayallerimiz’ gerçek oldu. Başkanımıza tüm Sarıkaya halkı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36