'Şeffaf ve kaliteli bir hizmet sunmaya çalışıyoruz'

Silifke Belediyesi çağın gerektirdiği teknolojik imkânları kullanarak, vatandaşlara hak ettiği hizmetin en güzelini ve en kolayını sunmaya devam ediyor.

'Şeffaf ve kaliteli bir hizmet sunmaya çalışıyoruz'

Silifke Belediyesi kurumsal anlamda faaliyetlerini artırarak şeffaf belediyeciliğin en güzel örneğini sergilemeye devam ediyor. Belediyenin gelir ve giderlerine yönelik tüm faaliyetlerini şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşan Silifke Belediyesi, hizmet binası içerisinde yaptığı yeniliklerle de vatandaşların beğenisini kazanıyor.

'VATANDAŞLARIMIZ HİZMETLERİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR'

‘Vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz’ diye açıklamada bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Daha önce belediyemizin girişi karanlık ve birimlerin nerede olduğu belli değildi. Ayrıca personellerimizin verimli bir şekilde çalışacağı ortam bile bulunmuyordu. Biz belediyemizin giriş kısmından 4. katına kadar olan odaları ve hizmet birimlerini yeniledik. Halkımızın kolayca ulaşabileceği, hizmetini zorlanmadan alabileceği bir ortam yarattık. Hemşerilerimizde bu hizmetimizi büyük bir ilgiyle karşıladılar.

Bunun yanında e-belediyecilik sistemine adım atarak vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağladık. Çağın gerektirdiği teknolojik imkânları kullanarak, halkımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini ve en kolayını sunmayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımız bu sistem sayesinde emlak, çevre temizlik bedeli, arsa rayiç bedelleri, bina birim değerleri, bina aşınma payları ve tarifeleri gibi pek çok bilgiye kolayca erişip, işlemlerini buradan yapabilecekler. Günün 24 saati belediyemizin resmi internet sitesinde yer alan e-belediye butonundan giriş yaparak, vatandaşlarımız bu hizmetimizden yararlanabilirler” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36