Silifke Belediye Meclisi Ekim ayı meclis toplantısını yaptı

Silifke Belediye Meclisi Ekim ayı meclis toplantısını yaptı

Silifke Belediye Meclisi Ekim ayı meclis toplantısını yaptı

 

 

Silifke Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında bir araya gelen Meclis, 10 maddelik toplantı gündemini görüşerek, karara bağladı.

Belediyenin Ekim ayı meclisinde karara bağlanan gündem maddeleri ise şöyle; ‘Bir önceki toplantıya ait olan 5 Eylül 2017 tarihli tutanakların okunup oylanması. İmar Komisyonundan gelecek evrakların görüşülmesi. Plan ve Bütçe Komisyonundan gelecek evrakın görüşülmesi. 2018 yılı performans programının görüşülmesi. 2018 Mali Yılı Bütçesinin görüşülmesi. 2018 yılı yatırım programının görüşülmesi.

2464 sayılı belediye gelirleri kanununun 96. Maddesi gereğince 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren uygulanacak vergi ve harçlarla ilgili ücret tarifelerinin görüşülmesi. 2464 sayılı belediye gelirleri kanununun 97. Maddesi gereğince 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren uygulanacak ilgililerin isteğine bağlı olarak ifa edilecek hizmetlerden alınacak ücret tarifelerinin görüşülmesi.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden gelecek evrakların görüşülmesi. Dilek ve temenniler bölümünden oluştu.

BAŞKAN TURGUT, ‘ALDIĞIMIZ KARARLAR İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN’

Ekim ayı olağan meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan dolayı teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Hepimizin amacı Silifke’ye en iyi hizmeti gerçekleştirmek. Başta tarım, sanayi ve turizm olmak üzere hepimizin ortak noktası, insanlarımızın refah ve mutluluk içerisinde yaşayarak, gelişmişlik düzeylerini ve kalkınmalarını arttırmaktır. Bunun için hep birlikte başarılı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben inanıyorum ki vereceğimiz doğru kararlarla ve Silifke’ye kazandırdıklarımızla, bizler ileride çok iyi anılan bir meclis olacağız. Katkı ve destek sunan herkese teşekkür ediyorum’ diyerek, oturumu kapattı.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36