Silifke Belediye Spor Yöneticilerden Kaymakam Emiroğlu’na ziyaret

Silifke Belediye Spor Yöneticilerden Kaymakam Emiroğlu’na ziyaret

Silifke Belediye Spor Yöneticilerden Kaymakam Emiroğlu’na  ziyaret

Silifke Belediye Spor yöneticileri Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Silifke Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Ersin Emiroğlu'nu Silifke Belediye Spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, yöneticiler Sadık Çelik, Halil Sarı ve Altyapıdan sorumlu yönetici Adem Karataş makamında ziyaret etti.

 Samimi bir ortamda yapılan ziyarette Kaymakam Ersin Emiroğlu'na Silifke Belediye Spor forma ve atkısı hediye etti.

Göreve yeni başlayan Kaymakam Emiroğlu'na hoş geldiniz diyen Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek “Kaymakamımız Silifke'ye yeni atandı, bizlerde yönetim kurulu olarak kaymakamımızı ziyaret ettik. Artık yeni yönetimimizle birlikte Silifke Belediye Spor’un başarısı için çalışacağız. Bu sene takımımız Mersin Süper Amatör Küme’de mücadele edecek. Silifke Belediye Spor, sadece futbolla değil, basketbol, voleybol, masa tenisi, atletizm branşlarında da faaliyet  gösterecektir. Silifke’de birçok yetenekli gencimiz var. İlk etapta her zaman hedefimiz şampiyonluk ama altyapıya ve tesislere daha da büyük önem vereceğiz. Ben ve yönetimdeki birçok arkadaşım futbolun içinden gelen insanlarız. Amatörün sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz. İnşallah bu sorunlara çözüm üreteceğiz yardımcı olacağız.”dedi.  

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu,"Silifke'ye yeni geldiğim için Silifke'yi, çevresini, insanlarını tanımaya çalışıyorum. Silifke tarihiyle, doğasıyla, havasıyla güzel bir ilçe. Geçmiş dönemlerimde de sporla ilgilendim, sporu seviyorum. Silifke Belediye Spor yeni yönetimine hayırlı olsun. Silifke’de sadece futbolda değil diğer branşlarda da faaliyet gösterilirse destek verilirse, Silifke’deki gençler daha iyi faydalanır ve daha iyi yerlere gelirler. Silifke’de çok yetenekli gençlerimiz var ama onlara uygun ortam hazırlanmadığı için bu gençler kaybolup gidiyor. Kaymakamlık olarak amatör spora büyük önem vereceğiz. Silifke Belediye Spor'a maçlarında başarılar diliyorum." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36