Silifke Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Silifke Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Silifke Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor

 

Silifke Belediyesi, havaların sıcaklamasıyla birlikte ilçenin farklı noktalarında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Asfaltlama çalışmalarını Taşucu Mahallesi ve Kum Mahallesi mevkiinde sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiriyor. Asfalt ekibi, kimi zaman ilçenin farklı bölgelerinde su, elektrik ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor.

 

“Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürüyoruz” diye konuşan ve kent genelinde yürütülen asfaltlama çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya ve sırasıyla asfalt yol yapımını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Mahallelerimizde gördüğümüz memnuniyet bizi mutlu ediyor. 2 grup olarak çalışan asfalt ekibimiz geç saatlere kadar mesai yaparak, kısa sürede her mahallemizde çalışmalarını sürdürecekler. Merkez ve kırsal mahallelerimizde havalarında sıcak gitmesiyle asfaltlama çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. 2018 yılı hizmet çalışmalarımızın yoğun olarak devam edeceği bir yıl olacak. Merkez mahallelerimizle birlikte eskiden köy olan şimdi mahalle statüsüne geçen yerlere de hızlı bir şekilde hizmetlerimizi götürüyoruz ve götürmeye de devam edeceğiz”

Mahalle merkezi ve ara sokaklarda yapılan asfalt çalışmalarının kendilerini çok memnun ettiğini belirten mahalle sakinleri ise, “Mahallemizin uzun zamandır bozuk olan yolları belediye başkanımızın talimatıyla hızlı bir şekilde yapılıyor. Vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın tozdan kurtardığı için mahalle sakinleri olarak kendisine ve tüm emeği geçen ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36