Silifke Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Turgut, “Plan dâhilindeki tüm yollarımızı asfaltlayıp, bakımını yapıyoruz”

Silifke Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Silifke Belediyesi kent merkezi ve farklı mahallelerde eş zamanlı olarak sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Plan dâhilindeki tüm yollarımızı sıcak ve soğuk asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Asfaltlama çalışmalarını Taşucu, Atakent, Atayurt ve kent merkezinde sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiriyor. Asfalt ekibi, kimi zaman ilçenin farklı bölgelerinde su, elektrik ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor.

"Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürüyoruz” diye konuşan ve kent genelinde yürütülen asfaltlama çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya ve sırasıyla asfalt yol yapımını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Mahallelerimizde gördüğümüz memnuniyet bizi mutlu ediyor. 4 grup olarak çalışan asfalt ekibimiz geç saatlere kadar mesai yaparak, yollarımızın bütün bakım ve asfaltını yapıyorlar.

Bu yıl kent merkezi başta olmak üzere farklı mahallelerdeki asfaltlama çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Eski ve deforme olmuş asfaltı kaldırıyor, daha kaliteli ve uzun soluklu asfalt dökümü gerçekleştiriyoruz. Amacımız kaliteli ve kalıcı hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmak. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarımızı da vatandaşımız yakından takip ediyor. Günü kurtarma değil, geleceği inşa etme adına yürüttüğümüz bu çalışmalarda en büyük destekçimiz vatandaşımız oluyor. 2018 yılı hizmet çalışmalarımızın yoğun olarak devam ettiği bir yıl olacak” dedi.

Mahalle merkezi ve ara sokaklarda yapılan asfalt çalışmalarının, kendilerini çok memnun ettiğini belirten vatandaşlar, “Mahallemizin uzun zamandır bozuk olan yolları belediye başkanımızın talimatıyla hızlı bir şekilde yapılıyor. Vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın tozdan kurtardığı için kendisine ve tüm emeği geçen personeline teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36