Silifke Belediyesi, Tekiralanı Camisi’nin bakımını yaptı

Silifke Belediyesi, Tekiralanı Camisi’nin bakımını yaptı

Silifke Belediyesi, Tekiralanı Camisi’nin bakımını yaptı

 

Silifke Belediyesi, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı zarar gören ve şadırvan kısmının tamamen çöktüğü Örenköy Mahallesine bağlı Tekiralanı Camisi’nin bakımını gerçekleştirdi.

 

 Yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı zarar gören caminin bakımı yapılarak, vatandaşların kullanımına güvenli bir şekilde açıldı.

 

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ, TALEBİMİZİ HEMEN YERİNE GETİRDİ”

Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ederek, şunları ifade etti. “Başkanımıza mahallemizi ziyareti esnasında talepte bulunmuştuk. Kendisi de camimizin durumunu yerinde gördü ve inceledi. Bizlerin talebi üzerine hemen ekipleri yönlendirerek, camimizin ve şadırvan kısmının bütün bakımını yaptırdı. Allah ona hizmetlerinde kolaylıklar ve başarılar getirsin. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR”

Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak mahallelere yapılan yol açma, asfaltlama, parklar ve parke yapımı dışında tüm okul, cami ve kamu kurumlarına hizmet götürmeye devam ettiklerini belirten Başkan Mustafa Turgut, “Bize hizmet ihtiyacı için müracaat eden bütün resmi kurum ve kuruluşlarımıza, imkânlarımız ölçüsünde yardımcı oluyoruz. Yapabileceklerimizi yapıyoruz. Çevre düzenlemesi, asfaltlama, boya, tamirat ve bakım işleri gibi birçok çalışmalarımızı anında gerçekleştiriyoruz. Bütün imkânlarımıza rağmen yapmaya da devam edeceğiz. Bunlardan bir tanesi de Örenköy Mahallemize bağlı Tekiralanı Camisi’nin bakımı oldu. Ziyaretimiz esnasında vatandaşlarımızın talep ettiği Tekiralanı Camisi’nin çatı onarımını ve şadırvan kısmını yaptık.

Yoğun kar yağışı nedeniyle şadırvan kısmı tamamen çökmüştü. Camimizin bazı bölgelerinde de hasarlar meydana gelmişti. Ekiplerimiz başarılı bir çalışma yaparak, burada ki sıkıntıları çözdüler.

Silifke Belediyesi olarak uzak yakın fark etmez. Hangi mahallede olursa olsun tespit ettiğimiz ve bizlerden talep edilen eksiklikleri hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan büyük bir şevkle gidermeye devam edeceğiz. Bizim olduğumuz yerde hiçbir okul, cami, Kur-an Kursları ve diğer kamu kurum binaları hizmetten mahrum kalamaz. Yeter ki bizden talep edilsin, bizlere ulaştırılsın” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36