Silifke Belediyesi vatandaşlarının yanında

Silifke Belediyesi mahalle arası yollarda yağmur suyu geçişlerinin sağlıklı bir şekilde sağlanabilmesi için temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Silifke Belediyesi vatandaşlarının yanında

Kurtuluş Mahallesi’nde sağanak yağışın etkisiyle su birikintileri olan bazı sokaklar ve yollarda çalışma yapan Silifke Belediyesi, gerekli temizlik ve bakım çalışmalarını yaparak olası taşkınların önüne geçti.

AZA VAROL, ‘BAŞKANIMIZA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Kurtuluş Mahalle Azası Halil Varol, ‘Belediyemize ve başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sağanak yağışın etkisiyle yağmur suyu altında kalan yollarımızın ve şarampollerimizin bakımını yaptık. Her zaman yanımızda ve bizlerin telefon açmasıyla bile sorunlarımızı çözüme kavuşturan başkanımıza mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden vatandaşlardan İhsan Can ise, ‘Silifke Belediyemizin iş makineleri yağmur suyundan etkilenen evlerimiz ve yollar çevresinde başarılı çalışmalar yapıyor. Üstelik bir telefon açmamızla birlikte hemen gelerek anında müdahale etti. Başkanımız Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

‘VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ DİKKATE ALIYORUZ’

‘Kent genelinde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yerinde, sokak sokak gezerek vatandaşlarımızla birlikte istişare yaparak denetliyoruz’ diye açıklamada bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Ekiplerimiz kar ve sağanak yağış olduğunda 24 saat görevleri başında ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri bir bir yerine getiriyorlar. 88 mahalleye hizmet ulaştıran belediyemiz imkânları ölçüsünde bütün zorlukların ve engellerin üstesinden gelmektedir. Kurtuluş Mahallemizde de yağışların etkisiyle bazı sokaklarda ve yollarda su taşkınları olmuş, vatandaşlarımızın bizleri bilgilendirip talep etmesiyle ekiplerimiz anında müdahale etmişlerdir. Her zaman hizmet için ve halkımızın rahatlığı için çalışacağız. İşinden, gücünden ve rahatsızlığından dolayı belediyeye kadar gelemeyen vatandaşlarımızda var. Bizde onların ayağına kadar gidiyor, taleplerini, fikirlerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Halkımızın sıkıntısını, taleplerini bilmeden bu kente hizmet edemeyiz. Kent sakinlerimizin neye ihtiyacı varsa o konuda çalışmalarımızı yapıyor ve halkımıza sunuyoruz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36