Silifke Belediyesinden tekerlekli sandalye bağışı

Silifke Belediyesinden tekerlekli sandalye bağışı

Silifke Belediyesinden tekerlekli sandalye bağışı

 Silifke Belediyesi’nin Almanya’daki kardeş şehri Bergkamen’den gelen tekerlekli sandalyeler, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok tarafından Silifke Engelliler derneğine teslim edildi.

Silifke Engelliler Derneği’nde düzenlenen törende konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak her zaman engellilerin yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da belediye olarak ilçede yaşayan engelli bireylerin sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Başkanvekili Altunok açıklamasında, “İlçemizin Almanya’daki kardeş şehri Bergkamen Belediyesi ile yaptığımız görüşmelerde ilçemizde yaşayan engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırıcı malzemeleri bizlere göndermek istediklerini bildirdiler. Biz de belediye olarak kardeş şehrimiz Bergkamen Belediye yetkilileri ile istişareler yaparak bu araçların ilçemize gelmesini sağladık. Şimdi de Almanya’dan Silifke’mize gönderilen toplam 70 adet aracı Dernek Başkanımız Nurettin Ateş’e teslim ediyoruz. İlçemiz merkezi ve diğer mahallelerimizde yaşayan ihtiyaç sahiplerine bu araçlarımız Silifke Engelliler Derneği aracılığı ile ulaştırılacaktır. Almanya’daki kardeş şehrimiz Bergkamen Belediye Başkanımız Roland Shaffer ve ekibine, ayrıca ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı araç-gereçleri belediyemize ve hemşerilerimize kazandıran İşadamı  hemşerimiz İshak Çırak beye çok teşekkür ediyorum” diyerek İşadamı Çırak’a bir de teşekkür belgesi verdi.

Silifke’de yaşayan engelli vatandaşların ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeleri Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’tan teslim alan  Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş ise konuşmasında, kendilerine her fırsatta destek olan Silifke Belediyesine teşekkür etti. Başkan Ateş, kendilerine teslim edilen tekerlekli sandalyeleri de ihtiyaç sahiplerine bir bir ulaştıracaklarını ifade etti.

Almanya’da yaşayan Silifkeli işadamı İshak Çırak’ta konuşmasında, “ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için Almanya’nın Bergkamen şehrinden gönderilen bu araçları Silifke’mize ulaştırmaktan dolayı son derece mutluyum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Silifke Engelliler Derneği’nde düzenlenen törene Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, Almanya’da yaşayan Silifkeli hayırsever işadamı İshak Çırak,  Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can, Ulaştırma Müdürü Şaban Kaya, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altın, Özel Kalem Müdürü Bayram Ali Yılmaz ve  Garaj Amiri Ali Aktan katıldılar.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79