Silifke Belediyespor’dan transfer şov

Silifke Belediyespor’dan transfer şov

Silifke Belediyespor’dan transfer şov

 Yeni Sezonda Mersin Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, dış transferde 4 futbolcu ile anlaştı.

Silifke Belediye Hizmet Binasında yapılan imza töreninde Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ve Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu hazır bulunurken, Silifke Belediyespor;  forvet Ramazan Zengin’i, forvet Ramazan Tayyip Kara’yı, kaleci Atakan Yılmaz’ı ve sol bek Garip Geriş’i kadrosuna katarken iç transferde de Mert Yarar ile tekrar anlaştı.

Yeni transferlerin takıma ve Silifke’ye hayırlı olmasını dileyen Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek “Takımımıza faydalı olacağını düşündüğümüz 4 futbolcu ile anlaşma sağladık. Futbolcu kardeşlerimizin iyi bir sezon geçireceklerine inanıyorum.  Silifke’li futbolcularla ve diğer dış transferde takımımıza kattığımız futbolcularla birlikte kolej havasında bir takım oluşturuyoruz. Altyapımızdan gelecek gençlerde A takımımıza katkı yapacaktır. İnşallah yeni sezon öncesi iyi bir antrenman, çalışma süreci geçiririz ve sezona iyi bir başlangıç yaparız. Silifke’mizi futbolda en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

Futbolcular ise Silifke Belediyespor’a geldikleri için mutlu olduklarını, gelmelerinde emekleri olan yöneticilere teşekkür ederken,  takımın başarısı için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını belirttiler.

Silifke Belediyespor daha öncede Mehmet Şıralı, Ahmet Bağış, Suat Beliktaş, Mehmet Ünal, Tahsin Mert Ünal, Cüneyt Doğan ile anlaşmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36