Silifke de Kuyruksuz Buzağı doğdu

Silifke de Kuyruksuz Buzağı doğdu

Silifke de Kuyruksuz Buzağı doğdu
 Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Uzuncaburç  mahallesinde  kuyruksuz olarak dünyaya gelen iki günlük erkek buzağı görenleri şaşırtıyor.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

İlçeye bağlı Uzuncaburç mahallesinde büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Emrah Çevik’in iki gün önce ineği doğum yaptı.

Çevik ,doğum yapan ineklerinin kuyruksuz buzağı doğurduğunu görünce şaşırdı.

Büyükbaş hayvan yetiştiricisi Emrah Çevik,  12 yıldır bu işi yaptığını ve daha önce böyle bir olayla karşılaşmadığını belirterek , ‘’ İneğimiz  gece saatlerinde sancılandı, doğum yapacaktı. Hanım bakmaya gitti. Buzağıyı  görmüş. Kuyruksuz olduğunu görünce şaşırmış. Bana da haber verince ben de baktım. Kuyruksuz ama sağlığı yerinde annesini emiyordu. Sabah olunca veteriner arkadaşlara telefon açtık. Kuyruksuz olabilir dediler. Emiyorsa ve dışkısını yapıyorsa bir sorun yok dediler. Şu anda sağlık durumu gayet iyi. Annesinin de sağlık durumu iyi..  12 yıldır bu işi yapıyorum, daha önce böyle bir olay başımıza gelmemişti.’’ dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36