Silifke Giritliler Dernek Başkanı Salih Oğuz seçildi

Silifke Giritliler Derneği 2. olağan genel kurul toplantısını yaptı.

Silifke Giritliler Dernek Başkanı Salih Oğuz seçildi

Bahçesaray restauratda yapılan olağan genel kurul toplantısına dernek üyelerinin katıldı.

Yapılan olağan genel kurul toplantısında tek aday olarak başkanlık seçimine giren Salih Oğuz yeni başkan seçildi.

Seçimin ardından söz alan Dernek Eski Başkanı Sadık Uğur, yeni başkana görevinde başarı dileklerinde bulunarak konuşma yaptı.
Uğur , “2012 yılında resmi olmasa da Silifke giritliler birliğini 2013 yılında da Silifke Giritlileri Kültür ve Dayanışma Derneği müziği kurduk. 16 Mart 2014 yılında da ilk olağan genel kurulumuzun yaptık ve sizler derneğimizin yönetiminde bizleri görevlendirildiniz. Bizlerde bu görevi şeffaf, açık her türlü siyasi görüşten uzak, tarafsız bir şekilde layık ile yapmaya çalıştık. Birinci olağan genel kurul toplantımız da belirttiğim gibi Derneği kurmanın amacı etnik bir ayrımcılık değil olamazda. Zira biz Türk ve Müslüman olmanın onur ve gururunu taşıyoruz amacımız Girit kültürünü yaşatmak ve Silifkemizde yaşayan akrabalarımızla birlik beraberliğimizi pekiştirmektir. Daima birleştirici kaynaştırıcı ve hoşgörülü olmaya çalıştık. Mesaj havuzu oluşturarak iletişim ve haberleşmemizi sağladık. Halk arasında Giritli Mahallesi olarak bilinen mahalledeki Gaziosmanpaşa Sokağı'nın adını Gaziosmanpaşa Giritli Sokağı olarak değiştirmesini sağladık. Üye sayımızın 187’ye çıkardık ama maalesef bu süre zarfında bazı üyelerimizi kaybettik. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun. Şu anda 181 üye sayımız vardır. Görev yaptığımız süre içerisinde bize yardımlarını esirgemeyen Silifke ve Mersin Büyükşehir Belediyelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca maddi manevi bizden desteklerini esirgemeyen ve daima bizimle beraber olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Görevi devralacak olan arkadaşlara da başarılar diliyorum Her zaman ve daima yanlarında olacağımı bilmelerini isterim.” Dedi.

 

Başkan Seçilen Salih Oğuz’un yönetim kurulu ise şöyle oluştu.

 

Yönetim kurulu Asil üyeler: Salih Oğuz, Ahmet Görkem Akyürek, Tugay Aykaç, Özge soldan, Sait Oğuz ,Metin Arayıcı, Sait sayın ,Niyazi Özbaydağ, Ayşe Demirer, Yüksel Oğuz, Sefa Özbaydağ

Yönetim Kurulu yedek üyeler: Velittin Tekinol, Eray Kasap, Fahriye Akyürek, Samet Okur, Ali Önder, Mustafa Asma, Ayşe Sevim Tekinol, Bekir Sayım, Cem Araycı, Durhasan Demirel, Ayşe Özbaydağ.

 

Denetim Kurulu Üyeleri Asil: Salih Tekinol, Zafer Işık, Hüseyin Kasap,

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Kezziban soldan , Fethiye Araycı, İsmet Özbaydağ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36