Silifke ilçe teşkilatından Gölgeli’ye tam destek

Silifke ilçe teşkilatından Gölgeli’ye tam destek

Silifke ilçe teşkilatından Gölgeli’ye tam destek
 Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 11 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulda il başkanlığına yeniden aday olan Zeynel Uğur Gölgeli’ye tam destek vereceklerini açıkladı.

“İstiklal için birlik, istikbal için dirlik”sloganıyla tüm delege ve partililerin kongrede mevcut başkan Zeynel Uğur Gölgeli’ye destek vermeleri için çağrıda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yaptığı açıklamada, “Göreve geldiği günden bu yana Mersin genelinde partimizin birliği ve dirliği için mücadele eden mevcut il başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli 11 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan il kongresinde yeniden il başkanlığımıza aday olması bizleri ve partililerimizi sevindirmiştir. İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin ve ilçelerimizde kurulan cumhur ittifakımız aracılığıyla AK Parti teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hem halkımıza hem de il ve ilçelerimize hizmetlerin ulaşmasında uyumlu bir çalışma sergilemektedir. İl ve ilçelerimizde sağlanan bu uyumun bozulmaması ve bu iyi gidişatın sekteye uğramaması için İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli’nin yanındayız. İl genelinde partimizin birliği ve dirliği için mücadele eden Bakanımız Zeynel Uğur Gölgeli’ye biz de Silifke İlçe Teşkilatı olarak 11 Ekim 2020 tarihinde yapılacak kongrede tam destek vermeye hazırız. Kongremizin partimize, ilimiz Mersin’e ve tüm ilçelerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36