Silifke-Mut Karayolu için Acele Kamulaştırma Kararı alındı

Silifke-Mut Karayolu için Acele Kamulaştırma Kararı alındı

Silifke-Mut Karayolu için Acele Kamulaştırma Kararı alındı
 Mersin ve Hatay'daki bazı taşınmazların acele kamulaştırılması kararlaştırıldı. Konuya ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, Mersin'de Silifke-Mut devlet yolunun 11,5-12. kilometrelerinde heyelan sonrasında bölgedeki çalışmaların bir an önce tamamlanarak yolun trafiğe açılması amacıyla Karakaya Mahallesi'ndeki bazı taşınmazlar ile üzerlerindeki müştemilat Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.Hatay'ın Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi'ndeki bazı taşınmazların, tarihi öneme haiz bazı yapıların turizme kazandırılması amacıyla Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

 AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ise  sosyal medya hesabından Silifke-Mut Karayolundaki çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek ,'' Çalışmaların daha hızlı ve güvenli ilerleyebilmesi için Sn Cumhurbaşkanlığımız' dan alınması gereken  acele kamulaştırma kararı da alınmıştır. Bundan sonra çalışmalar inşallah çok daha hızlı yürüyecektir. Bu bağlamda Bir kez daha Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sn. Bakanımız Lütfi Elvan'a, milletvekillerimiz Zeynep Gül Yılmaz'a, Hacı Ozkan'a, Ali Cumhur Taşkın'a İl Başkanımız Cesim Ercik'e Teşekkürlerimizi sunarım.'' dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36